Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Πολιτική και θρησκευτική εξουσία αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία

Με το πολιτικό αρπακτικό κατεστημένο πρέπει να ανατραπεί και το θρησκευτικό. Αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία που περιέχουν απάτη, φτώχεια και εξαχρειωμένη εξαθλίωση.
Ολόψυχα καλή επιτυχία, για τη δημιουργία ενός κοινού μετώπου ανατροπής. Πρέπει να παταχθεί όποια απάτη σε βάρος του Εκλογικού Σώματος. Δεν άκουσα καμιά αναφορά, για τις τεράστιες ευθύνες που επωμίζεται η επίσημη θρησκεία μας.

 Πρέπει να είναι γνωστό, σ' όλους τους βουλευτές μας, ότι ΣΤΟΧΟΣ των θρησκειών είναι ο έλεγχος και η εκμετάλλευση των ανθρώπων. Και το Νεκρομαντείο του Δωδεκάθεου, ακόμα, για την επικοινωνία των ζωντανών με τους νεκρούς τους, συσσώρευε χρήμα, σφάγια και άλλα γεννήματα.

Ανάμεσα στο δωδεκάθεο και τον χριστιανισμό, ο δεύτερος είναι τρομοκράτης, άφιλος, μνησίκακος και νεκρόφιλος. Σε καταδικάζει σε συνεχείς προσευχές, νηστείες, ταπεινώσεις και στερήσεις, για μιά ανύπαρκτη Ουράνεια Βασιλεία. Πουλά σωτηρία της αμαρτωλής ψυχής και την ανάστασή μας από τους νεκρούς. Προϊόντα ανύπαρκτα. Σκέτη απάτη.

Σε μια σύναξη των θεών, ποιητική αδεία, από τον Δία στις πλησιέστερες ανοιχτωσιές του Μύτικα Ολύμπου, ο Ζεύς κατακεραυνώνει τον Ιησού, εκπρόσωπο της Αγία Τριάδας και του χρεώνει όλα τα δεινά της ανθρωπότητας, εν ονόματι, δήθεν, μιας απροβλημάτιστης μελλοντικής και αιώνιας ζωής και για πολλές άλλες αθλιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: