Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Ανοιχτή επιστολή στον Αρτέμη ΣΏΡΡΑ

Καλέ μας φίλε-Μέντορα, Αρτέμη Σώρρα
Χαρμόσημη η παρουσία και τα ελπιδοφόρα μηνύματα εσού και των στενών σου συνεργατών. Έχω θετικά αισθήμτα απέναντί σου. Το γεγονός και μόνο ότι τους τα λες ευθαρσώς και καραμπινάτα μας ικανοποιείς και μας δίνεις κουράγιο και ελπίδα, όλους εμάς που γονατίσαμε στην αυθαιρεσία των επίμονων και αδίστακτων κολασμένων θυτών μας, οικονομικά ηθικά και οντολογικά. Και τα τρία παιδιά μου επιστήμονες, δύο παλλικάρια εδώ και μία στη Ρώμη, σας πιστεύουν και σας υπερθεματίζουν.

Προσωπικά δεν τους εναντιώνομαι, παρά τη σταθερή μου βιωματική μου πεποίθεση, ότι οι σωτήρες είναι σπάνιο είδος. Γιατί πολλοί παρουσιάστηκαν, αλλά ελάχιστοι πρόσφεραν και κείνοι εξοντώθηκαν. Ούτε ο Χριστός ο Μέγιστος Σωτήρας, κατά τους Αγίους Πατέρες Ημών(δεν πιστεύω σε ψυχοσωτηρίες, αθανασίες ψυχών, αναστάσεις), δεν μπόρεσε να σώσει την ανθρωπότητα, Οι ίδιοι οι εκπρόσωποί Του, τον διέψευσαν και εν ονόματί του διέπραξαν βαριά εγκλήματα θρησκευτικούς πολέμους, ελέγχουν και εκμεταλλεύονται τα αμνοερίφιά τους, τους πιστούς. Είναι συνεταιράκια της πολιτικής μας ηγεσίας.

Οι πρώτοι εκμεταλλεύονται τους πιστούς και οι πολιτικοί τους οπαδούς μισαλλόδοξους γενίτσαρούς τους. Ουδέποτε κράτησαν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και υποσχέσεις στο εκλογικό σώμα. Πρέπει να σας πω, ότι μέχρι τώρα σττον καταιγισμό των αντιπαραθέσεων μεταξύ των προτάσεων σας και των ένοχων συστημικών εξαπεδώ, τάσσομαι υπέρ ημών.

Βασανίζομαι όμως από ένα ερώτημα: Αν σας αποδεχθούμε, σας στηρίξουμε και σας φέρουμε στην εξουσία, ως λαός, ανατρέποντας το απαράδεκτο καθεστώς της ρεμούλας, θα δικαιώσετε το εκλογικό σώμα και τη χώρα, ή θα συνεχίσετε να ολοκληρώσετε, σε άλλη κυβερνητική εκδοχή, τη λεηλασία της χώρας και του λαού της; Κατά τα άλλα πιστεύω στις καλές προθέσεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: