Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Να μας ζήσετε εθνικοί πατέρες και σωτήρες μας

Γεώργιε Αγαπητέ, τις ευχαριστίες μας, για την αναφορά σου στην αποκάλυψη της κ. Παναρίτη, μιας ακόμη προδοσίας του πολύπαθου λαού μας, από τους εκφραστές του καιροσκοπικού καπιταλιστικού καθεστώτος κεντροδεξιούς αστούς πολιτικούς ΠΑΣΟΚ-ΝΟΥ ΔΟΥ.

Εμένα δεν μ' εκπλήσσει, γιατί ενεργούν σύμφωνα με τις επιταγές των προϊσταμένων τους του Διεθνούς χρηματοπιστωτικού τραπεζικού συστήματος και μάλιστα αζημίως.

Πότε λογάριασαν τη χώρα και τον λαό μας; Πρώτη φορά μας κακοποιούν και μάλιστα προκλητικά και ξεδιάντροπα;

Αυτή τη φορά πρέπει ν' αντισταθούμε σθεναρά. Να πάψουμε να τρώμε το παραμύθι της «αναγκαίας» θυσίας, με την προσδοκία καλύτερης επίγειας μοίρας και εξασφάλισης μιας επουράνιας ευδαιμονίας, σώζοντας την Αθάνατη ψυχή μας και την ανύπαρκτη Ανάστασή της-μας.

Αυτοί που μας κυβέρνησαν μέχρι τώρα μας έβλαψαν πολλαπλά και συνεχίζουν να μας προδίδουν ανυποχώρητα κι' αμετανόητα.

Φταίνε, όμως και τα φιλολαϊκά κόμματα που δεν κυβέρνησαν μεν, αλλά ανέχτηκαν τους φαύλους και σκοτεινούς εθνικούς μειοδότες. Αποτελεί τρόπος ζωής των επίορκων πολιτικών μας, να δανείζονται, να τα κατασπαταλούν και να τα φορτώνουν στις πλάτες του φορόπληκτου ανώνυμου κι’ άφταιγου συνέλληνα.

Άρχισαν τη λοβιτούρα από τα πρώτα δάνεια που πάρθηκαν το 1824 και 1825, ύψους 800.000 αγγλικών λιρών και 2.000.000 αντιστοίχως. Από το πρώτο μπήκαν στο νεοσύστατο κρατικό εθνικό ταμείο, μόνον 270.000 και από το δεύτερο μπήκαν 247.000 λίρες στερλίνες. Τ’ άλλα τ’ έφαγαν οι ξένοι και ντόπιοι διαμεσολαβητές. Και αυτά που μπήκαν στα ταμεία τα κατασπατάλησαν οι Μαυροκορδάτοι κι’ οι Κωλέτηδες.

Πέρα από τα έσοδα των τακτικών ετήσιων προϋπολογισμών, όλα τα θαλασσοδάνεια και τις Αμερικάνικες βοήθειες με το δόγμα Μονρόε και το Σχέδιο Μάρσαλ, τα 100 λίμπερτυ, τη στρατιωτική βοήθεια σε πολεμικό υλικό, όπως οι βόμβες ναπάλμ, με αφορμή την αντικομμουνιστική υστερία, κατασπαταλήθηκαν, σύμφωνα με την αυθαίρετη κι’ αρπακτική βουλιμία των κεντροδεξιών αστικών ηγεσιών.

Μαθημένοι στη κλεψιά κιαι με την Συνταγματική Ασυλία και ατιμωρησία, εξανέμισαν τα δάνεια, που δεν τα φάγαμε μαζί, και μας οδήγησαν εδώ που περιγράφει καταγγελτικά, την υστάτη στιγμή, η προαναφερθείσα βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ.

Και όπως φαίνεται, το παράξενο της υπόθεσης είναι, ότι η καταγγέλουσα την επικείμενη εθνική Προδοσία, υπερψήφισε την δανειακή σύμβαση του γενικού ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου και την εθνική μας υποδούλωση.

Να μας ζήσετε εθνικοί πατέρες και σωτήρες μας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: