Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Φτιαχτή η κρίση, επαίσχυντη και επαχθής και

Τα παρά Φύσιν αρπακτικά δεν καταπίνονται από τους λαούς και προπάντων από τους Έλληνες. Η κρίση που περνά η Χώρα μας και ο λαός της είναι φτιαχτή, επαίσχυντη, ανέντιμη και επαχθής. Είναι μη βιόσιμη και απαράδεκτη.
Κεντρικός στόχος των αδίστακτων δανειστών μας είναι να μας αρπάξουν τον συνολικό εθνικό μας πλούτο σε έδαφος, αέρα, θάλασσα και υπέδαφος. Απαιτούν γή και ύδωρ, Θέλουν να μας επιβάλουν την απόλυτη λιτότητα και φτώχια για εκατό και πλέον χρόνια. Ό,τι δεν μπόρεσαν ο Ξέρξης, ο Χίτλερ και ο Μουσολίνη με τα όπλα, πάνε με τον ύπουλο δανεισμό να μας τα πάρουν οι ξεδιάντροποι δανειστές.
Και οι νεοναζί ντόπιοι και ξένοι, οι απανταχού Σόιμπλερς τρίβουν τα χαίρια τους με κακεντρέχεια και γλύφονται χαιρέκακα.
Σίγουρα δεν θα τους βγει, γιατί ο πατριώτης λαός μας θα αντιδράσει σύσσωμος, ανεξάρτητα από κόμματα, δόγματα και ιδεοληψίες, θα ξεδοντιάσει τους δανειστές, θα τιμωρήσει τους συνειδητούς εφιάλτες και θα ξαναπάρει στα στιβαρά χέρια του τον απόλυτο έλεγχο και ασφάλεια της πολύπαθης, αλλά ανυπότακτης πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: