Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Οι κρουνάρχες

Γλυκειά μου οι λαοί ζούνε σε καλούπια ανελευθερίας, πιέσεων και άγριας εκμετάλλευσης. 

Οι καλουπψήδες κατέχουν το κρουνό του πλούτου. Κρατούν το 95% του οικονομικού δυναμικού και αφήνουν το 5% στους λαούς που καλύπτουν το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού ίσα ίσα για να μείνουν ζωντανοί μόνιμοι είλωτες, ως υπηρετικό προσωπικό στους αμετανόητους της παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας. Επιβάλλουν τη λιτότητα, την απόλυτη ένδεια και την αισχρή δουλοπρέπεια. 

Αυτοί ως απόλυτοι κρουνάρχες και νομείς του πλούτου μετατρέπουν τα όποια δημοψηφίσματα υπερ των δικών τους συμφερόντων. Και για να μη κατηγορηθώ ότι φέρνω τον κατακλυσμό και ότι ανήκω στους υπεραπαισιόδοξους, χωρίς προτάσεις και λύσεις. Αναγκάζομαι να θυμίσω στους αγαπημένους μου συνομιλητές, ότι η λευτεριά δεν χαρίζεται, αλλά κατακτιέται. 

Αλλά για κάτι τέτοιο χρειαζόμαστε τη συστράτευση των δυνάμεων ανατροπής. Και παρά το γεγονός ότι οι δυνάμεις ανατροπής αποτελούν το 99,9% του πληθυσμού της γης, μας διχάζουν και συνήθως βγάζουν κυβερνήσεις φίλες προσκείμενες στη δικτατορία των κρουναρχών. 

Δύσκολα τα πράγματα. Οι κρουνάρχες διαιρούν και βασιλεύουν. Σε κάποιες επικίνδυνες ομάδες αντίστράτευσης, τους πετούν λίγα ψίχουλα και τους βυθίζουν στη σιωπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: