Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Επιχειρείται έξαλλη παραποίηση της ιστορικής αλήθειας. Επιδιώκουν να διασύρουν τον Σύριζα.



Οι θεωρητικοί της ένοχης αντιλαϊκής δεξιάς κοσμοαντίληψης απεφάνθησαν και γνωμοδότησαν.... Κάντε γαργάρες κι' αποβάλατε τη χολή και τη στείρα μισαλλοδοξία, ω παίδες των αθεράπευτων "Ελλάς Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών". Προκαλείτε θυμωδία και γέλωτες.
Η δεξιά εκφράζει τη λεηλασία, τη διαρπαγή, την εκμετάλλευση και τα συμφέροντα της ολιγαρχικής καιροσκοπικής πλουτοκρατίας. Αυτό είναι ιστορικά επιβεβαιωμένο.

Η αριστερά του "Τσίπριζα", όπως, έχετε το θράσος, ν' αποκαλείτε ένα ιστορικό φιλολαϊκό δημοκρατικό κόμμα του 27% και πάνω του Εκλογικού Σώματος της Ελλάδας, εκφράζει τ' όνειρο και την ελπίδα του λαού μας, γι' αφύπνιση, απελευθέρωση πρόοδο κι' αποκατάσταση της γνήσιας Δημοκρατίας στη πολύπαθη Χώρα μας.

Εκφράζει ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, ό,τι εκφράζουν τα κινήματα τύπου Κιλελέρ, τ' οποία καταπνίγονται στο αίμα από τη δική σας ανθρωποφάγα ιδεολογία. Η δική σας ιδεολογία δολοφονεί αγωνιστές του αναστήματος του Μαρίνου Αντύπα και όλους εκείνους τους ηρωικούς ιδεολόγους που πολεμούν την φτώχεια, την οποίαν καλλιεργούν οι δικοί σας αθεράπευτοι αρπαχτικοί λεηλατητές του λαού και του δημόσιου πλούτου.

Καλά, ποίοι στήριξαν την σκόπιμη Υπερχρέωση, την οποία φορτώνουν στις πλάτες των επερχόμενων γενεών και συνεπεία του οποίου, δρομολόγησαν το γενικό ξεπούλημα του δημόσιου κι' ιδιωτικού πλούτου και την απόλυτη φτώχεια μας, "φωτισμένοι" νεοφιλόσοφοι της παραχάραξης της ιστορικής αλήθειας και της κακοποίησης των ηθικών κι' ανθρωπιστικών αξιών;

Δεν υπάρχουν σχόλια: