Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Το δάμα της εθνοπροδοσίας συνεχίζεται



 Έγραψα επανειλημμένα, ότι οι Χρυσαυγίτες, είναι η ιδεολογική συνέχεια των ταγμασφαλιτών που εθνοπροδοτικά έδρασαν πιο χιτλερικά από τους αφιονισμένους ρατσιστές που αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα και στήριξαν τους αποτρόπαιους Ναζιστές που τους ξεπέρασαν σε βιαιότητα εγκληματική, σε βάρος της ζωής αθώων συμπατριωτών μας.
                                                     
Από επίσημα υπόδικοι, για την εθνική τους προδοσία, αμνηστεύθηκαν από τον Τσόρτσιλ και μια σειρά κεντρώων Πρωθυπουργών, όπως Τσουδερός, Σοφούλης, Γ. Παπανδρέου, Βενιζέλου, Πλαστήρα κλπ, χάριν της αντικομμουνιστικής υστερίας κατά των εαμοελασιτών που συμπολέμησαν τον ναζισμό με όλους τους συμμάχους

Πάνω από 160 συμμορίες με αρχηγούς αξιωματικών γερμανοτσολιάδων, ηγήθηκαν κάτω από την συγκυβέρνηση άγγλων αξιωματικών κι' υπαξιωματικών, στη δίωξη και εξόντωση μαχητών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, όπως, Σούρλας, Καλαμπαλίκης, Μαγγανάς,Τσαούς Αντών, Μιχάλαγας κλπ. Είναι μια μεγάλη και θλιβερή ιστορία.

Συνεργούς στη μεταστροφή των εγκληματιών πολέμου ταγμασφαλιτών σε πατριώτες εθνικόφρονες, θεωρώ και τις ηγεσίες των ιδρυτών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που συναπεδέχθησαν τις κατάπτυστες εκείνες συμφωνίες του Λιβάνου, Καζέρτας και της Βάρκιζας, υπηρετώντας τα σχέδια Στάλιν-Τσόρτσιλ στη μοιρασιά του κόσμου.

Το ΚΚΕ υπάκουσε στα κελεύσματα της ιδεολογικής του πατρίδας, αδιαφορώντας για την τύχη των πραγματικών μαχητών της εθνικής αντίστασης και τη μοίρα των ελλήνων. Το επίμονο αλάθητό του, κατακερμάτισε τις δυνάμεις της ευρύτερης Αριστεράς.

Για ν’ αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, πρέπει να σημειώσουμε, σ’ αυτή την σύντομη ιστορική αναδρομή, ότι όλες οι πολιτικές ηγεσίες ευθύνονται, για το μαύρο κατάντημα της χώρας. Αναφέρομαι στην υπερχρέωση της χώρας, συνεπεία των κακοδιαχειρήσεων και της λεηλασίας, από εκείνους που κυβέρνησαν τον τόπο και από εκείνους που ανέχτηκαν την κυβερνητική εκτροπή της φαυλότητας, της διαρπαγής και της λαμωγιάς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: