Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Μου λέτε τί προτείνετε φίλοι και συμπολίτες;

«Τα τρωκτικά, οι γενίτσαροι-ιαβέρηδες και οι τρομοκράτες υπερφορολογητές του Υπουργείου Οικονομικών».

Είναι ο τίτλος του δέκατου τόμου του δεκάλογου με γενικό τίτλο «Η δίκη των πραγματικών και μεταφυσικών Θεών».

Αντισυνταγματικοί οι μέθοδοι φορολογίας και είσπραξης σε βάρος των Ελλήνων συμπολιτών μας, παράς το γεγονός ότι το 5 άρθρο του Συντάγματος που αναφέρεται στα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των Ελλήνων, εντέλλεται να μας προστατεύει, από όποιες αυθαιρεσίες, και θεσμοθετεί ότι:

«Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα Δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους».

Παρ' όλα αυτά λοιπόν οι φοροεισπράκτορες μεταμορφωμένοι σε τρομοκράτες γενίτσαρους-ιαβέρηδες υπερφορολογούν τους χαμηλούς συνταξιούχους, μισθωτούς και μικροεισοδηματίες επαγγελματίες και εμπόρους που καλύπτουν το 95% του Ελληνικού λαού και εισπράττουν το 80% των φόρων.

Από το 4,99% των μεσαίων και μεγάλων εισοδημάτων εισπράττεται το 20% των φόρων.

Και από το 0,01% του πληθυσμού που ελέγχουν την διεθνή αγορά και νέμονται το 80% του παγκόσμιου πλούτου δεν εισπράττονται φόροι, φοροδιαφεύγουν.

Αναφέρομαι στους τραπεζίτες, τα μονοπώλια-ολιγοπώλια, πολυκαταστηματάρχες και τους πολυεθνικούς κολοσσούς.

Από τους παραπάνω μεγιστάνες του παγκόσμιου πλούτου εξαγοράζονται οι διαχειριστές εξουσίας των εκάστοτε αστικών και φιλελεύθερων κυβερνητικών κομμάτων.

Οι μέχρι και τώρα κυβερνώντες ξέχωρα από τα κρατικά έσοδα δεκαετιών, δανείστηκαν υπέρογκα ποσά, υπερχρέωσαν τη χώρα, ξεπουλούν τον εθνικό-ιδιωτικό πλούτο και παραδίδουν την εθνική μας κυριαρχία και τις ατομικές και κοινωνικές ελευθερίες και δικαιώματα στους καιροσκόπους δανειστές.

Μου λέτε τι προτείνετε φίλοι και συμπολίτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: