Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Διήμερη πολιτιστική εκδήλωση Συλλόγου Λόφου Ελασσόνος

Ανακοίνωση διήμερης πολιτιστικής εκδήλωσης

Στα πόδια του Μύτικα και στον πρώτο χαμηλότερο από τους τρεις λόφους, βρίσκεται η πανέμορφη γενέτειρά μου, ο Λόφος Ολύμπου. Στο διήμερο της 29ης και 30ης Ιουλίου τρέχοντος, γίνονται οι ετήσιες εορταστικές εκδηλώσεις του Μορφωτικού Πολιτιστικού Ποντιακού Συλλόγου Λόφου Ελασσόνας του Δήμου Ολύμπου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, χορό και τραγούδια, όλων των προτιμήσεων, από τις εννέα το βράδυ, μέχρι την έκτη πρωινή, για το διήμερο που αναφέραμε, Παρασκευής και Σάββατου.

Η παρούσα ανακοίνωση απευθύνεται σ' όλα τα μέλη του Φόρουμ και της Ένωσης Αθεΐας, καθώς και στους φίλους μου του Facebooc, διακριτικά και χωρίς να τονίσουμε τις αθεϊστικές μας κοσμοαντιλήψεις.

Παρακαλώ, μέχρι τις 22-7-2011 να δηλωθούν οι συμμετοχές των ενδιαφερομένων, για να κρατηθούν οι ανάλογες θέσεις και τα τραπέζια.

Το Σάββατο στις 10 το πρωί θα εκδράμουμε οι άθεοι και "κολασμένοι" στο Μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου Σπαρμού Ολύμπου και στην Μεγάλη Λάκα Ολύμπου, έδρα των ΛΟΚ. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στην ορεινή Καριά Κισσάβου.

Την δε Κυριακή 31-7-2011 θα επισκεφθούμε το Φράγμα του Αλιάκμονα στα Σέρβια Κοζάνης και το μεσημέρι θα γευματίσουμε στην πανοραματική Νεράιδα Βελβενδού, απ' όπου θα δούμε ολόκληρη την ομώνυμη Λίμνη με τα νερά του Αλιάκμονα, οι πηγές του οποίου ξεκινούν από το Γράμμο και το Βίτσι από τα Νοτιοδυτικά της λίμνης της Καστοριάς.

Για παραπάνω πληροφορίες στο τηλέφωνο 6979350702 και 2310/319908.


Δεν υπάρχουν σχόλια: