Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Η Θάτσερ κι' ο Δ. ΦασισμόςΗ δήλωση του Κεν Λόουτς για τον θάνατο της Μάργκαρετ Θάτσερ (όπως την μεταδίδει ο Guardian στο live blog του για το θέμα):

«Η Μάργκαρετ Θάτσερ ήταν η πιο διχαστική και καταστροφική πρωθυπουργός της σύγχρονης εποχής. Μαζική ανεργία, κλεισμένα εργοστάσια, κατεστραμμένες κοινότητες, αυτή είναι η κληρονομία της. Ήταν μια μαχήτρια και ο εχθρός της ήταν η βρετανική εργατική τάξη.

Στις νίκες της αυτές την βοήθησαν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί ηγέτες του Εργατικού Κόμματος και πολλών Συνδικάτων. Η σημερινή άθλια κατάσταση οφείλεται στις πολιτικές που αυτή άρχισε. Το βηματισμό της τον ακολούθησαν κι άλλοι πρωθυπουργοί, με πρώτο τον Τόνι Μπλερ. Εκείνη ήταν ο οργανοπαίχτης κι αυτός ήταν η μαϊμού που χόρευε.

Θυμηθείτε τότε που αποκαλούσε τον Μαντέλα τρομοκράτη κι έπινε το τσάι της με τον βασανιστή και δολοφόνο Πινοτσέτ.

Πώς να την τιμήσουμε, όπως της αξίζει; Να ιδιωτικοποιήσουμε την κηδεία της. Να την βγάλουμε σε δημοπρασία και να την αναθέσουμε στη φθηνότερο μειοδότη. Αυτό θα ήθελε και η ίδια».

Βασίλη κυριολεκτείς, μισούσε τις λαϊκές τάξεις παθολογικά. Δεν την ακολούθησε μόνον ο μετά απ' αυτήν Πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ. Αυτή εξέφραζε την άρχουσα τάξη. Όλα τ' αντιλαϊκά φασισταριά του κόσμου νεκροθάφτες λαών είνα.


Τους αρέσει η υπεροχή. Θέλουν ανήμπορους και πεινασμένους. Τέτοιοι μας διοικούν από το 1821 μέχρι σήμερα και στη χώρα μας. Οι τωρινοί διαχειριστές της εξουσίας μας δίνουν τη χαριστική βολή.


Μ’ αφορμή την υπερχρέωση, αφιλοκερδώς και  σημαία την εντιμότητα έναντι των δανειστών, ξεπουλούν τον εθνικό και ιδιωτικό πλούτο και μουζικοποιούν τη φυλή μας, για γενιές πενήντα τέσσερες. Ένα απέραντο κάτεργο θα γίνει η Ελλάδα. Θα τους δουλεύουμε, για νεροζούμι στη δική μας γή.

Μια Υφήλιος, Ένα Κράτος, Μία Υπερκυβέρνηση, καραμπινάτη Φιλελεύθερη και σούπερ Δημοκρατική. Με μόνη διαφορά, ότι θα την νέμονται και θα την απολαμβάνουν μόνο τ’ αφεντικά: ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΈΧΟΝΤΕΣ. Οι μουζίκοι θα ταξιδεύουν μόνον για την πλήρωση κενών θέσεων αυτών που δεν θ’ αντέξουν στην εξαχρείωση, την εξάντληση και την υποσιτισμό. Έρε ματσούκα που μας χρειάζεται. Οι καιροσκόποι κάνουν τη δουλειά και το κέφι τους. Εμείς γιατί ψηφίζουμε τους υποστηρικτές τους;

Και θέλω μια απάντηση με το χέρι στην καρδιά. Αυτοί που δεν αντέχουν την καινούργια εξοντωτική πολιτική των «σωτήρων» ενταφιαστών μας κι’ επιλέγουν τ’ αγύριστο ταξίδι, γιατί δεν παίρνουν μαζί τους και κάποιον από τους φαύλους;

Αδέλφια, φίλοι, συγγενείς και συμπατριώτες, δεν ακούτε τις οργισμένες προτροπές των πεσόντων αγαπημένων ηρωικών νεκρών μας, να κράζουν επίμονα  «Έλληνες Αντισταθείτε, τιμήστε τη μνήμη μας. Κατακτήστε τη λευτεριά σας, την τιμή, την αξιοπρέπειά σας,  ξεσκλαβώστε τη θλιμμένη Πατρίδα, προστατέψτε τις φαμίλιες, τη συνέχειά σας, τη Νέα Γενιά».  

Μας προστάζει ο αρχιστράτηγος Μπάρμπα Θοδωρής που για τους αγώνες του, τον «αμείψαν με φυλάκα», όπως δήλωνε με πικρία : Εγερθείτε, ωρέ, όλοι την Πρωτομαγιά στον Μαραθώνα. Θυμηθείτε τις Θερμοπύλες, τις Πλαταιές, την Αλαμάνα, τους Αθάνατους του Πόντου κι ολόκληρου του Ελληνισμού. http://anarmodios.wordpress.com/2012/09/16/1-535/

Δεν υπάρχουν σχόλια: