Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ηχηρό κάλεσμα Ανατροπής των Φαύλων



Ο 2013 marathon αποτελεί μια νέα μορφή δυναμικού κι' αποτελεσματικού αγώνα ανατροπής των ντόπιων και ξένων αμετανόητων καιροσκόπων που με τα καινούρια συστήματα των υπερχρεώσεων, αρπάζουν το βιος και τις ζωές των λαών. Μας γυρίζουν στην ανασφάλεια, στην ανυπόφορη πείνα και τον σκοταδισμό του Μεσαίωνα. Παίρνουν πίσω τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις που μ' αίμα και σκληρούς αγώνες απέσπασαν οι λαοί του μόχθου και της παραγωγικής εργασίας..
 
Πρωταγωνιστής του 2013marathon, είναι ο αφυπνισμένος αγωνιστής λαός μας. Αγνοεί τα κόμματα, τις δυνάμεις καταστολής και τ' άλλα εργαλεία ελέγχου κι' εκμετάλλευσης που επιβάλλουν οι οικονομικές ολιγαρχίες, με τα δήθεν «δημοκρατικά κοινοβουλευτικά αντιπροσωπευτικά» απατηλά κι' απάνθρωπα πολιτικοκοινωνικοοικονομικά τους Συστήματα εξαχρείωσης και κτηνωδίας. Διεκδικεί, χωρίς τη βοήθεια "σωτήρων", την απόλυτη ελευθερία, ν' αυτοδιοικηθεί μ' αιρετούς κι ανακλητούς περιφερειακούς άρχοντες. Απαιτεί ισηγορία, ισονομία και ισοπολιτεία. Είναι αποφασισμένος ν' αυτοδιοικηθεί μ' ένα νέο Σύνταγμα αμεσοδημοκρατικό, φιλολαϊκό, αναπτυξιακό, χωρίς μεσάζοντες, μεταφυσικούς και πολιτικούς «προστάτες».
 
Ο επαναστατημένος συμπολίτης αγωνιστής του 2013marathon δίνει το πρώτο ιστορικό ραντεβού με τους Μαραθωνομάχους του Αρχιστράτηγου Μιλτιάδη, στον Μαραθώνα στις 12 Μαΐου 2013. Σ' αυτό το Μεγάλο κάλεσμα συγκαλούμε, όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου που συνθλίβονται από τις φτιαχτές υπερχρεώσεις και όλους τους καταπιεσμένους λαούς, ν' αποδεχτούν και να μοιραστούν το δικό μας όραμα αυταπελευθέρωσης.
 
Την απόφασή μας, ν' ανατραπούν, να δικασθούν, να καταδικασθούν, να τιμωρηθούν, να τους πάρουμε πίσω τα κλεμμένα και να τους βάλουμε να καθαρίζουν τις τουριστικές ακτές της Υφηλίου, αντί 350 ευρώ μηνιαίως, για ν’ αντιληφθούν το μέγεθος των δικών τους εγκλημάτων σε βάρος της ανθρωπότητας. Εδώ στη χώρα της Δημοκρατίας του Σόλωνα, του Περικλή και των μαχητών της Λευτεριάς Λεωνίδα και Μιλτιάδη, ας δώσουμε ένα ηχηρό κι' εκκωφαντικό Παρόν και ν' ανατρέψουμε, άπαξ δια παντός τους αχρείους, καταργώντας τ' απυρόβλητο της ατιμωρησίας τους. Όλοι στον Μαραθώνα στις 12 Μαΐου 2013.
 
Μας προστάζει ο αρχιστράτηγος Μπάρμπα Θοδωρής, ο Αρχιστράτηγος των Ελλήνων στον ξεσηκωμό του 1821 που για τους αγώνες του, τον «αμείψαν με φυλάκα», όπως δήλωνε με πικρία : «Εγερθείτε, ωρέ, όλοι στις 12 Μαϊου στον Μαραθώνα. Θυμηθείτε τις Θερμοπύλες, τις Πλαταιές, την Αλαμάνα, τους Αθάνατους του Πόντου κι ολόκληρου του Ελληνισμού  www.2013marathon.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: