Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ξεπουλήθηκαν τα μεταλλεία χαλκού στη Χαλκιδική



 Χάρη ανακάλυψες και καταγγέλλεις ένα πραγματικό σκάνδαλο ξεπουλήματος δημόσιου ορυκτού πλούτου και την καταστροφή δασικής έκτασης. Εξελίσσεσαι σε λαγωνικό πρώτης. Θέλει ιδιωτικές επιχειρήσεις και καταδικάζει τις δημοτικές και δημόσιες επιχειρήσεις ο καπιταλιστικός φιλελευθερισμός, με το δικαιολογητικό την υπεροχή, σε αποδοτικότητα, η ιδιωτική πρωτοβουλία.

Είναι ένας μύθος που καλλιεργήθηκε επίμονα και με άριστες σοφιστικές δεξιοτεχνίες. Είναι θέμα παιδείας και αγωγής να δουλέψουν άριστα και με υψηλό δείκτη αποδοτικότητας παραγωγής και οι επιχειρήσεις του κράτους.

 Οι υπεραξίες που κερδίζει ο πλουτοκράτης ιδιώτης,  δεν είναι λογικό και έντιμο, να περάσουν στο κράτος,  επωφελεία των συμπολιτών μας και για κοινωνικούς σκοπούς ανάπτυξης της οικονομίας και για τη Κοινωνική Κρατική Πρόνοια.

Πουλήθηκε το μεταλλείο χαλκού για δύο δις και το δάσος με επιφανειακά αποθέματα χαλκού, για ένα δολάριο, δηλαδή δωρεάν. Ο Δήμαρχος κ. Πάκτας επικαλείται το όφελος της περιοχής, για την απασχόλησης 4-5 χιλιάδων  νυκοικοκυριών.
Η  Καναδική εταιρία που αγόρασε τα μεταλλεία και τη χαλκοούχα επιφανειακά δασική περιοχή, αντί πινακίου φακής,  θα κερδίσει δεκάδες δις. Είναι σα να πουλά μια φτωχή οικογένεια την αγελάδα της από ανάγκη, για την θεραπεία άρρωστου παιδιού και στερείται το γάλα εφ' όρου ζωής.

Έτσι με το κόλπο της υπερχρέωσης θα ξεπουληθεί ολόκληρη η χώρα και θα αφανίσουν το 99,8% των ελλήνων υπέρ των ξένων και ντόπιων πλουτοκρατών του 0,02% που θ' αισχροκερδίσουν. Το σχετικό video αυτού του επονείδιστου κι' αισχρού σκανδάλου εθνικής μειοδοσίας διαδώστε το: http://www.youtube.com/watch?v=35LUjnE52M4

Δεν υπάρχουν σχόλια: