Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Διαλέξτε ποιους Υπηρετείτε

Ο καιροσκοπισμός το βόλεμα, η προχειρότητα, ο αρπακολισμός, η παραπλάνηση, η διαστροφή, η επικοινωνία, για συλλογικές δημιουργικές συμπράξεις, οι κακοποίηση των ηθικών και ιστορικών παραδόσεων κι' αξιών, η παραποίηση και διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας είναι δημιουργήματα του άκρατου ατομικισμού και καλλιεργούνται από από τις δυνάμεις εκείνες που θέλουν να μας ελέγχουν, για εκμετάλλευση.

Είναι οπαδοί του διαίρει και βασίλευε. Είναι οι καιροσκόποι που συσσωρεύουν τον πλούτο, οι έμποροι του θανάτου, οι αδίστακτοι κανίβαλοι που ξεσκίζουν τις σάρκες της κοινωνικής γαλήνης, της αρμονίας, της επικοινωνίας και της ανόδου του βιοτικού επιπέδου των λαών.

Είναι αυτοί που μας θέλουν ημιμαθείς, πεινασμένους υποτελείς και άπραγους. Και επικεφαλής όλων αυτών που απεργάζονται τη δυστυχία, τις κρίσεις των υπερχρεώσεων, το κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό χάος, είναι το διεθνές χρεοπιστωτικό διατραπεζικό σύστημα, μαζί με τους οίκους αξιολόγησης.

Αυτοί ελέγχουν τα ΜΜΕ, τα κράτη, κυβερνήσεις, στρατούς, θρησκείες, συνδικαλιστικές οργανώσεις, αλλοιώνουν τα ήθη και τα έθιμα, επιβάλουν μόδες, νέες κοινωνικές συνήθειες και προτιμήσεις, αμβλύνουν τους άγραφους νόμους κοινωνικής συνοχής, της ισότητας δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, τα πιστεύω και τα δόγματα.

Μας οδήγησαν στην απέραντη άγονη ερημιά της πνιγερής απόγνωσης και τον άπατο σκοτεινό βυθό της εξαθλίωσης και της εξαχρείωσης. Δεν μας αφήνουν περιθώρια ελπίδας.

Δείτε, το χάλι της πολιτικής και θρησκευτικής ανάλγητης ηγεσίας. Δεν ακούν, δεν βλέπουν δεν συναισθάνονται. Δεν πιάνουν τα μηνύματα και τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων κι' απελπισμένων συμπολιτών τους. Συνεχίζουν ακάθεκτοι, την πολιτική της ρουσφετολογίας, του κομματισμού και της αισχρής συναλλαγής. Δεν υπάρχει ελπίδα καμιά να σταματήσουν τα σαφάρι μάντρωσης των σιωπηρών αμνοεριφίων και την ανελεή ομηρία μισαλλόδοξων κομματικών οπαδών.

Συνέλθετε ρε ρεμάλια της ασυνειδησίας, της αδιαντροπιάς και της εθνικής μειοδοσίας. Τέρμα τα καραγκιοζλίκια και οι σοφιστικές δεξιοτεχνίας, της παραπληροφόρησης, της παραχάραξης, της αισχροκαπηλίας και της λαμογιάς. Δεν χρειαζόμαστε χρήμα που ελέγχει και δανείζει μ' αποκλειστικό δικαίωμα το ΔΝΤ. Γιατί, ωρέ, εσείς οι παντοδύναμες κυβερνήσεις ανέχεστε μια ζωή το δικαίωμα των χρεoπιστωτικών πράξεων που απέσπασαν οι διατραπεζικοί ολετήρες το 1929, ένα δικαίωμα που είχαν οι δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις; Γιατί να δανειζόμαστε από αυτούς και να μην εκδίδουμε δικό μας εθνικό νόμισμα, το οποίο, άτοκα, να το δανείζουμε στους παράγοντες της δικής αγοράς;

Θα μας πείτε, ότι οι διεθνείς τραπεζίτες σας έχουν δέσει χειροπόδαρα με διεθνή νομολογία που αναγνωρίζουν το αποκλειστικό δικαίωμα δανεισμού, μόνο στους τραπεζίτες. Αυτοί παίρνουν τα κομμάτια τους. Κυττάνε τα δικά τους. Ο λαός μας, σας τιμά κι’ εμπιστεύεται, με την ψήφο του, τις τύχες του, τη ζωή και το μέλλον των παιδιών και εγγονών του. Αποφασίστε ποιους υπηρετείτε και τολμήστε, δεν πάει άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: