Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Αποδόμηση και αναδόμηση της ανθρώπινης υπόστασης

Η αποδόμηση του γήινου ανθρωπίνου σώματος αποτελεί μια επιστημονική μέθοδο θεραπείας και αποκατάστασης της ομαλής και υγιειούς λειτουργίας όλων των οργανικών συστημάτων των έμβιων όντων, όπως είναι το σύστημα των οργάνων της πέψης, το σύστημα των οργάνων της κυκλοφορίας του αίματος, το σύστημα των οργάνων διαιώνισης των ζωντανών ειδών, το σύστημα ακοής, όρασης, αφής, τα συστήματα εγκεφαλικών και ψυχολογικών λειτουργιών κ.λπ. που εφαρμόζουν οι εξωγήινοι της διαγαλαξιακής ομοσπονδίας, μέλος της οποίας είναι και το δικό μας γαλαξιακό και ηλιακό σύστημα, στους γήινους έμψυχους οργανισμούς.
Αυτή η μέθοδος συνίσταται στη διακοπή της συνοχής των κυττάρων των ιστών, των οστών και όλων των οργάνων με την ηλεκτρολυτική και ηλεκτρονική αποσύνθεση αυτών εις τα καθαρά στοιχεία από τα οποία συντέθηκαν.
Η αποδόμηση και η αναδόμηση του ανθρωπίνου σώματος γίνεται από τους εξωγήινους γεννήτορές μας, για την αποτοξίνωση, την ανανέωση-αναγέννηση των φθαρμένων οργάνων(καρδιάς, στομάχου, πνευμόνων, νεφρών, ήπατος, εκκριτικών αδένων κ.ά.), ειδικότερα δε για τη θεραπεία από πάσα νόσο του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: