Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ο Επαναπατρισμός των εξόριστων Χελιδονιών


Δεν είναι δυνατό, ν' απελευθερωθεί ο λαός μας από τα πολλαπλά κι' οδυνηρά δεσμά υποτέλειας κι' άγριας εκμετάλλευσης που επιβάλλουν η μεγάλη απάτη της σωτηρολογίας της Εκκλησίας και το αδηφάγο καπιταλιστικό καθεστώς της πολιτείας.

Στους σιωπηρούς ποιμνιοποιημένος αμνούς και τους μισαλλόδοξους οπαδούς πρέπει να πούμε την αλήθεια. Και αυτό πρέπει να γίνει από μια γνήσια Κοινωνική και Δημοκρατική Πολιτεία.

Για τους πρώτους, ότι δεν υπάρχουν επουράνιοι παράδεισοι. Ότι η γη είναι ο πραγματικός παράδεισος κι' έχουν αναφαίρετο το δικαίωμα, να τον χαρούν και να τον απολαύσουν.

Και στους δεύτερους, ότι η μισαλλοδοξία, κι' όποια μορφή ρατσισμού, αποτελούν πηγές διχαστικών και πολεμικών συγκρούσεων που στηρίζουν και διαιωνίζουν την κατάπτυστη δουλεία, την εξαθλίωση και την εξαχρείωση του λαού μας.

Για να σωθεί η χώρα και ο άμοιρος λαός μας, χρειαζόμαστε ενωμένες τις κοινοβουλευτικές δημοκρατικές κι’ ανθρωποκεντρικές δυνάμεις.

Κάτω από την αδήριτη αυτή συνταγή, ο γράφων δεν μπορεί να κατανοήσει την παρουσία ενός δογματικού κι’ «αλάθητου» κκε κι ένα Δημάρ, δεκανίκι της δεξιάς.

Αφού, μ’ ένα Ενιαίο Παλλαϊκό Φιλολαϊκό Μέτωπο, σήμερα μπορούσαν αυτοδύναμα να μας φέρουν τα καταδιωγμένα και μόνιμα εξορισμένα χελιδόνια στη χιλιοπροδομένη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: