Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Έτσι αντιδρούν τα φασιστοειδή όλων των χώρων και των χρωμάτων

Έτσι αντιδρούν «οι γνήσιοι εθνικόφρονες». «Πεθάνετε όλοι εκτός από εμάς»! Δεν μπορείς να περιμένεις διαφορετικές αντιδράσεις από τους Καρατζαφερικούς πραιτοριανούς της ακρότατης δεξιάς.

Αυτοί, στα προεμφυλιακά, στην περίοδο του μονόπλευρου εμφύλιου που διήρκησε, από τις 12-02-1945, έως και τον Σεπτέμβριο του 1946, κατατρομοκράτησαν και αποδεκάτισαν τους αγωνιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, με την ευλογία και την ανοχή του Ζαχαριάδη που με την εγκληματική αδράνειά του στις φρικιαστικές ενέργειες των αντιπάλων, συνετέλεσε, στην εξόντωση της αριστεράς. Γιατί κήρυξε την έναρξη του αταίριαστου πλέον και άσκοπου ένοπλου αγώνα, με καθυστέρηση 19 μηνών περίπου, όταν πλέον είχαν διαλυθεί οι κομματικές του οργανώσεις.

Παιδιά, το πού το πήγαιναν Τσόρτσιλ και τα εθνικά μας καμάρια-ανδρείκελα, καταφάνηκε από το πρώτο κι' όλας σύμφωνο του Λιβάνου που συνυπέγραψε και η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, της ΠΕΕΑ και του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, υπακούοντας τυφλά στα συμφέροντα της ιδεολογικής τους πατρίδας και όχι της φυσικής, και, σε βάρος της ελευθερίας και της ζωής των συναγωνιστών μαχητών τους που είχαν ξεσηκώσει κατά του Άξονα Γερμανίας-Ιταλίας και Ιαπωνίας. Και δηλώνω, ότι όποιος βιαστεί να με τοποθετήσει ιδεολογικά, θα πέσει έξω, γιατί στόχος μου είναι να αποκαταστήσω την αντικειμενική ιστορική αλήθεια που κακοποιήθηκε βάναυσα από την μεθοδευμένη προπαγάνδα όλων των αντιμαχομένων.

Ο υποφαινόμενος έκλαψε αγαπημένα πρόσωπα και από τους δύο μακελλάρηδες, δεξιούς και αριστερούς και όχι μόνον κατά τη διάρκεια της κατοχής 1941-1944, του εμφυλίου 1945-1946, αλλά και κατά την διάρκεια των τριών γενοκτονιών, των Αρμενίων του 1915 και των Ποντίων Ελλήνων το 1916 από Εμβέρ-Ταλαάτ-Τσεμάλ Τσεβήτ και η τρίτη φαρμακερή της Κεμαλικής γενοκτονίας 1919-1922.

Αυτού του τύπου δολοφόνων υπήρχαν και υπάρχουν εν δυνάμει, σ' όλες τις ιστορικές περιόδους ακόμα και σε ειρηνικές περιόδους, οι οποίοι ακονίζουν τα απαίσια μαχαίρια τους.

Για όλους τους παραπάνω λόγους πρέπει να πολεμήσουμε συλλογικά, μ' ένα λαό ενημερωμένο και ενωμένο, έτοιμο γι' αγώνες και θυσίες. Στον ύπουλο διχασμό τους εμείς, πρέπει ν' αντιπαραθέσουμε, συνειδητά και με ανυποχώρητη αποφασιστικότητα, την πανενότητά μας και την αλληλεγγύη μεταξύ μας. Όσοι βλέπουμε καθαρά τους σκοπούς και τις μεθόδους αυτών των ανθρωπόμορφων τεράτων, δεν έχει δικαίωμα λιποψυχίας, για μικρόψυχες εγωπαθείς αδελφικές συγκρούσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: