Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Οι κρουνάρχες

Γλυκειά μου οι λαοί ζούνε σε καλούπια ανελευθερίας, πιέσεων και άγριας εκμετάλλευσης. 

Οι καλουπψήδες κατέχουν το κρουνό του πλούτου. Κρατούν το 95% του οικονομικού δυναμικού και αφήνουν το 5% στους λαούς που καλύπτουν το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού ίσα ίσα για να μείνουν ζωντανοί μόνιμοι είλωτες, ως υπηρετικό προσωπικό στους αμετανόητους της παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας. Επιβάλλουν τη λιτότητα, την απόλυτη ένδεια και την αισχρή δουλοπρέπεια. 

Αυτοί ως απόλυτοι κρουνάρχες και νομείς του πλούτου μετατρέπουν τα όποια δημοψηφίσματα υπερ των δικών τους συμφερόντων. Και για να μη κατηγορηθώ ότι φέρνω τον κατακλυσμό και ότι ανήκω στους υπεραπαισιόδοξους, χωρίς προτάσεις και λύσεις. Αναγκάζομαι να θυμίσω στους αγαπημένους μου συνομιλητές, ότι η λευτεριά δεν χαρίζεται, αλλά κατακτιέται. 

Αλλά για κάτι τέτοιο χρειαζόμαστε τη συστράτευση των δυνάμεων ανατροπής. Και παρά το γεγονός ότι οι δυνάμεις ανατροπής αποτελούν το 99,9% του πληθυσμού της γης, μας διχάζουν και συνήθως βγάζουν κυβερνήσεις φίλες προσκείμενες στη δικτατορία των κρουναρχών. 

Δύσκολα τα πράγματα. Οι κρουνάρχες διαιρούν και βασιλεύουν. Σε κάποιες επικίνδυνες ομάδες αντίστράτευσης, τους πετούν λίγα ψίχουλα και τους βυθίζουν στη σιωπή.

Η αμνήστευση και η ατιμωρησία

Με την αμνήστευση και την ατιμωρησία των δοσίλογων όλων των εποχών, εξαιρουμένων των περσοτσολιάδων μεταξύ των άλλων και των λοκρών, μετέτρεψαν τους δοσίλογους σε φωτεινούς εθνικούς αστέρες και εθνοσωτήρες.
Η νεολαία όλων των εποχών δεν ευθύνονται για την κακοδαιμονία, τη μιζέρια, τη σημερινή κρίση και τους κινδύνους που διατρέχουμε.
Είναι γνωστοί οι υπαίτιοι των εθνικών μας συμφορών. Από το 46 έως και πρότινος αυτοί διαχειρίζονταν τη κρατική εξουσία.
Εκτός ευθυνών βρίσκεται και η σημερινή Κυβέρνηση για την κατάντια που μας οδήγησαν οι πριν από αυτούς κυβερνώντες. Στο τέλος της τετραετίας θα κρίνουμε τα έργα και τις ημέρες του Τσίπρα και Καμμένου.
Μέχρι τότε ψυχραιμία, αντικειμενικότητα, ανοχή και υπομονή.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Ο δοσιλογισμός μετατράπηκε σε αρετή

Μια ζωή πολεμοχαρείς και άρπαγες οι τούρκοι. Με φωτιά και σίδερο εισέβαλναν στις επαρχίες του Βυζαντίου, υπέτασσαν χώρες και λαούς, άρπαζαν τα έχητά τους και τους ανάγκαζαν να καταβάλουν τον κεφαλικό φόρο και τα δέκατα των εισοδημάτων τους 

Και καμώνονταν ότι τους απελευθέρωναν από την καταπίεση των εξουσιαστών πολιτικών και θρησκευτικών βυζαντινών ηγεμόνων. Τους έμεινε χούι και αθεράπευτο βίωμα από τους κατακτητικούς πολέμους των σουλτάνων.

Το ότι καταπιέζονταν οι υπήκοοι του Βυζαντίου αποτελεί ιστορική πραγματιότητα. Υποτάσσονταν στους εισβολείς λεηλατητές, χωρίς καμμιά αντίσταση. Τόσο πολύ ξεχαρβαλώθηκε το Βυζαντινό κράτος.

Οι υπαίτιοι αυτής της υποταγής χωρίς αντίσταση και άνευ όρων καρπώθηκαν το προνόμιο των κοτσαμπάσηδων οι πολιτικοί και οι θρησκευτικοί μεταμορφώθηκαν σε μόνιμους υμνητές και τοποτηρητές των πολυχρονημένων σουλτάνων, έναντι θρησκευτικών ελευθεριών και άλλων προνομίων που παραχώρησαν οι παμπόνηροι κατακτητές.

Τα τετρακόσια τόσα χρόνια τούρκικης κυριαρχίας χάρισαν στη τούρκικη διπλοματεία υπεροχή, έναντι των υποτελών μόνιμων δοσίλογων υπέρ των εκάστοτε εισβολέων,
όπως πέρσες, ρωμαίοι, τούρκοι, γερμανο-ιταλο-βούλγαροι. Ο εθνικός δοσιλογισμός εξελίχθηκε ως η πρώτη αρετή της χώρας μας.

Για αυτόν το λόγο εξοντώθηκαν οι αντιστασιακοί εαμοελασίτες αγωνιστές, σύμμαχοι των νικητών αγγλοαμερικάνων και αμνηστεύθηκαν οι αιματοβαμένοι ντόπιοι συνεργάτες των τριών εισβολέων το 1941-1944.

Θυμηθείτε τα ολοκαυτώματα του Δοξάτου Δράμας, των Γιαννιτσών, Χορτιάτη, Δομένικου, Καλαβρύτων και άλλων εκατοντάδων πόλεων και χωριών, στα οποία
κατεσφάγησαν γυναικόπεδα συνέλληνες από δοσίλογους ταγματασφαλίτες ορκισμένους υποτακτικούς των τριών εισβολέων. Ακόμα και οι κατακτητές τρόμαξαν από την δολοφονική αγριότητα των δοσίλογων, σε βάρος αθώων αμάχων.

Φτιαχτή η κρίση, επαίσχυντη και επαχθής και

Τα παρά Φύσιν αρπακτικά δεν καταπίνονται από τους λαούς και προπάντων από τους Έλληνες. Η κρίση που περνά η Χώρα μας και ο λαός της είναι φτιαχτή, επαίσχυντη, ανέντιμη και επαχθής. Είναι μη βιόσιμη και απαράδεκτη.
Κεντρικός στόχος των αδίστακτων δανειστών μας είναι να μας αρπάξουν τον συνολικό εθνικό μας πλούτο σε έδαφος, αέρα, θάλασσα και υπέδαφος. Απαιτούν γή και ύδωρ, Θέλουν να μας επιβάλουν την απόλυτη λιτότητα και φτώχια για εκατό και πλέον χρόνια. Ό,τι δεν μπόρεσαν ο Ξέρξης, ο Χίτλερ και ο Μουσολίνη με τα όπλα, πάνε με τον ύπουλο δανεισμό να μας τα πάρουν οι ξεδιάντροποι δανειστές.
Και οι νεοναζί ντόπιοι και ξένοι, οι απανταχού Σόιμπλερς τρίβουν τα χαίρια τους με κακεντρέχεια και γλύφονται χαιρέκακα.
Σίγουρα δεν θα τους βγει, γιατί ο πατριώτης λαός μας θα αντιδράσει σύσσωμος, ανεξάρτητα από κόμματα, δόγματα και ιδεοληψίες, θα ξεδοντιάσει τους δανειστές, θα τιμωρήσει τους συνειδητούς εφιάλτες και θα ξαναπάρει στα στιβαρά χέρια του τον απόλυτο έλεγχο και ασφάλεια της πολύπαθης, αλλά ανυπότακτης πατρίδας μας.