Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Πολιτική και θρησκευτική εξουσία αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία

Με το πολιτικό αρπακτικό κατεστημένο πρέπει να ανατραπεί και το θρησκευτικό. Αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία που περιέχουν απάτη, φτώχεια και εξαχρειωμένη εξαθλίωση.
Ολόψυχα καλή επιτυχία, για τη δημιουργία ενός κοινού μετώπου ανατροπής. Πρέπει να παταχθεί όποια απάτη σε βάρος του Εκλογικού Σώματος. Δεν άκουσα καμιά αναφορά, για τις τεράστιες ευθύνες που επωμίζεται η επίσημη θρησκεία μας.

 Πρέπει να είναι γνωστό, σ' όλους τους βουλευτές μας, ότι ΣΤΟΧΟΣ των θρησκειών είναι ο έλεγχος και η εκμετάλλευση των ανθρώπων. Και το Νεκρομαντείο του Δωδεκάθεου, ακόμα, για την επικοινωνία των ζωντανών με τους νεκρούς τους, συσσώρευε χρήμα, σφάγια και άλλα γεννήματα.

Ανάμεσα στο δωδεκάθεο και τον χριστιανισμό, ο δεύτερος είναι τρομοκράτης, άφιλος, μνησίκακος και νεκρόφιλος. Σε καταδικάζει σε συνεχείς προσευχές, νηστείες, ταπεινώσεις και στερήσεις, για μιά ανύπαρκτη Ουράνεια Βασιλεία. Πουλά σωτηρία της αμαρτωλής ψυχής και την ανάστασή μας από τους νεκρούς. Προϊόντα ανύπαρκτα. Σκέτη απάτη.

Σε μια σύναξη των θεών, ποιητική αδεία, από τον Δία στις πλησιέστερες ανοιχτωσιές του Μύτικα Ολύμπου, ο Ζεύς κατακεραυνώνει τον Ιησού, εκπρόσωπο της Αγία Τριάδας και του χρεώνει όλα τα δεινά της ανθρωπότητας, εν ονόματι, δήθεν, μιας απροβλημάτιστης μελλοντικής και αιώνιας ζωής και για πολλές άλλες αθλιότητες.

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Τα δύο συνεταιράκια στην εκμετάλλευση αμνοεριφίων και και πολιτικών οπαδών.

Λέμε τις απόψεις μας, χωρίς υβρολόγια, Διαφορετικά μισαλλοδοξούμε ως όμηροι της θρησκείας και του πολυκομματισμού. Κατά τα άλλα οι θρησκευτικοί ηγέτες μας δεν νοιάζονται για τα δεινοπαθήματα που υφίστανται οι πιστοί τους από την πολιτική εξουσία. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η σωτηρία της αμαρτωλής ψυχής, ώστε να παραδοθεί στον Ύψιστο πάναγνη, εις οίαν κατάσταση την παραλάβαμε. Διαφορετικά αποκλειόμαστε από την Επουράνεια Βασιλεία. Η εκκλησία πάντα στηρίζει τους δυνατούς της πολιτικής Εξουσίας. Στήριξε τους σουλτάνους 4ΟΟ χρόνια. Υποδέχθηκε τους εισβολείς ναζί την 7ην Απριλιού του 41, στη Θεσσαλονίκη, σας θυμίζω το στρατόπεδο εξόντωσης των Εθνικών ειδολολατρών στη Σκυθούπολη, τη κάθοδο από βορρά προς νότο της δωδεκαθεϊστικής Ελλάδας του Νείκονος του "Μετανοείτε" του μετέπειτα επισκόπου της Ανατολίας, επικεφαλής δύο χιλιάδων μαγγουροφόρων καλογύρων, υπό προστασία του νεοφώτιστου βάρβαρου χριστιανού αυτοκράτορα Αλάριχου με εκατό χιλιάδες στρατό, σύμμαχο θεληματάρι του Θεοδόσιου του Β΄. Στο διάβα τους κατέσφαξαν αλλόθρησκους και κατέστρεψαν ναούς και πολιτιστικά καλλιτεχνήματα. όπου επικρατούσε -επέβαλαν τον χριστιανισμό, έκαιγαν βιβλία και επέβαλαν τον σκοταδισμό. Δεν έχει νόημα να συνεχίσω. Παρόλα αυτά η εκκλησία απολαμβάνει και Συνταγματική ασυλία, σύμφωνα με το άρθρο 3, η επίσημη θρησκεία των ελλήνων είναι η Χριστιανική Ορθοδοξία με Αρχηγό τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό.

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Η απελευθέρωση της Ελλάδας

Αρτέμης Σώρρας και το εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα EI END:

Ενδιαφέροντα video

Χρυσορυχείο τα χαρούπια:
https://www.youtube.com/watch?v=ko10fuYQn3c

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ο ρόλος της φιλοσοφίας καθοριστικός παράγοντας των ορθολογιστικών επιλογών μας

Η φιλοσοφία στηρίζει τον ορθολογισμό, ο οποίος συνιστά τη γνώση, η οποία με τη σειρά της μας οδηγεί στη λήψει σωστών αποφάσεων, στην επισήμανση των λαθών μας και τη θεραπεία τους.

Ένα από τα βαρύτερα λάθη του Εκλογικού Σώματος είναι η εμμονή του να στηρίζει τους "σωτήρες"διχαστές και θύτες του. Άλλο πρώτιστο μέλημά του είναι να προστατευθεί από τους σωματικούς πόνους και αρρώστιές του και να κατανικήσει τους όποιους φόβους του.

Ο Επίκουρος που τόσο κυνηγήθηκε από τις αρχαίες θρησκείες και. προ πάντων από τον Χριστιανισμό, συνέστησε την τετραφάρμακο: "Άφοβον ο θεός, ανύποπτον ο θάνατος, εύκτητον τ' αγαθόν και ευκαρτέρητον το δεινόν".

Για μια ζωή, χωρίς οδύνες και προβλήματα, είπε: "Ευτυχής είναι ο άνθρωπος που έχει σωφροσύνη, είναι ηθικός και δίκαιος και δυστυχής είναι εκείνος που δεν έχει φρονημάδα, ηθικότητα και πνεύμα δικαιοσύνης".

Πώς είναι δυνατόν ένας σώφρων, ηθικός και έντιμος ψηφοφόρος να στηρίζει τους δυνάστες θύτες του εις το διηνεκές; Τους δυνάστες καιροσκόπους που φροντίζουν, για την αμάθεια και την ευπείθειά του, την υποταγή και την εξαθλίωσή του.

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

"Οι απελευθερωτές λαών"

Η παρέμβαση της Δύσης, μ' επικεφαλής τους πολεμοχαρείς "απελευθερωτές" λαών γιάνκιδες κι η επιβολή φιλαμερικάνικης εξουσίας στο Ιρακ, προσέκρουσε στον πατριωτισμό και τη περηφάνεια του Ιρακινού λαού και γενικώτερα του μαχόμενου αραβικού κόσμου. Σπείραν ανέμους και θα θερίσουν θύελες. Αλίμονο στους διχασμένους εμφυλιοπολεμικούς πρωταγωνιστές.
Τη κηδεμονική προστασία των "απελεθερωτών" αγγλοαμερικάνων τη γευτήκαμε στη μικρασιατική καταστροφή και τη περίοδο 43-49. Και στους δύο ΠΠ, αν και στο πλευρό των νικητών, η πατρίδα μας Ελλάς είχε τη μοίρα των ηττημένων. Να είναι καλά οι ξεπουλημένες ηγεσίες θρησκευτική και πολιτική.
Η αθάνατη Ελλάδα....κι' οι αναλώσιμοι Έλληνες, πνιγμένοι στην παραπληροφόριση, στην αλαζονία, στη μισαλλοδοξία στη θρησκευτική και πολιτική ομηρία, αδύναμοι ν' αντιληφθούν και να ερμηνεύσουν τα γεγονότα, ευκολόπιστοι στις υποσχέσεις και όμηροι στην προπαγάνδα. Κατά τα άλλα η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, η Ελλάδα των καιροσκόπων και καταφερτζίδων.

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Αποκατάσταση της ωμής Ιστορικής Αλήθειας

Δεν αναλύθηκαν και δεν αξιοποιήθηκαν μ' αντικειμενική ηλικρίνεια τα αίτια της ήττας των εαμοελασιτών-ΔΣΕ. Αυτή η παράλλειψη επέφερε τον κατακερματισμό των στρατιωτικών και πολιτικών δυνάμεων της μαχόμενης ευρύτερης Αριστεράς, μ' αποτέλεσμα ν' εγκλωβισθεί το εκλογικό δυναμικό αυτής για δεκαετίες στον ψευτοδημοκράτη "γέρο της δημοκρατίας" και τον ψευτοσοσιαλισμό του πασόκ.

Αυτοί που ψήφισαν τον Σύριζα δεν είναι πασόκοι, αλλά οι απεγκλωβισθέντες αριστεροί του εκλογικού σώματος. Αυτή η διευκρίνηση αποτελεί την αποκατάσταση της Ιστορικής Αλήθειας.

Με την εισβολή των τριπλών εισβολέων κατοχής, ένα τμήμα της δεξιάς αυτοεξορίστηκε στην Αίγυπτο με το Γεώργιο και το άλλο που παρέμεινε στη χώρα απετέλεσε τις δυνάμεις ταγματασφαλιτών που συνέπραξαν με τους κατακτητές. Το υπόλοιπο του λαού μας, περί το 85%, πολέμησε ενάντια των κατακτητών, δίπλα στους συμμάχους.

Μετά την ήττα του 49 και την έντονη αντικομμουνιστική προπαγάνδα, ένα μεγάλο μέρος προσχώρησε στους νικητές της κεντροδεξιάς. Με την επιτηδευμένη υπερχρέωση και τη σκληρή αντιεθνική, αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική, ακόμα και οι οπαδοί ψηφοφόροι της κεντροδεξιάς, απεχώρησαν έντρομοι από τις πολιτικές τους κοιτίδες.

Το τί πρέπει να γίνει εξαρτάται από τις επιλογές των αντιμνημονιακών δυνάμεων. Θα μεταμορφωθούν σ' έναν μοχλό Ανατροπής και Ανάστασης ή θα πνιγούν στις γκρίνιες και τις καταλυτικές μίζερες διχογνωμίες τους;

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Η Σωτηρία της Ελλάδας ή ένα κάλεσμα σ' ένα όνειρο;



Αρτέμης Σώρρας: Δήλωση-Εξουσιοδότηση, για την ανατροπή των μνημονιακών.

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Ανοιχτή επιστολή στον Αρτέμη ΣΏΡΡΑ

Καλέ μας φίλε-Μέντορα, Αρτέμη Σώρρα
Χαρμόσημη η παρουσία και τα ελπιδοφόρα μηνύματα εσού και των στενών σου συνεργατών. Έχω θετικά αισθήμτα απέναντί σου. Το γεγονός και μόνο ότι τους τα λες ευθαρσώς και καραμπινάτα μας ικανοποιείς και μας δίνεις κουράγιο και ελπίδα, όλους εμάς που γονατίσαμε στην αυθαιρεσία των επίμονων και αδίστακτων κολασμένων θυτών μας, οικονομικά ηθικά και οντολογικά. Και τα τρία παιδιά μου επιστήμονες, δύο παλλικάρια εδώ και μία στη Ρώμη, σας πιστεύουν και σας υπερθεματίζουν.

Προσωπικά δεν τους εναντιώνομαι, παρά τη σταθερή μου βιωματική μου πεποίθεση, ότι οι σωτήρες είναι σπάνιο είδος. Γιατί πολλοί παρουσιάστηκαν, αλλά ελάχιστοι πρόσφεραν και κείνοι εξοντώθηκαν. Ούτε ο Χριστός ο Μέγιστος Σωτήρας, κατά τους Αγίους Πατέρες Ημών(δεν πιστεύω σε ψυχοσωτηρίες, αθανασίες ψυχών, αναστάσεις), δεν μπόρεσε να σώσει την ανθρωπότητα, Οι ίδιοι οι εκπρόσωποί Του, τον διέψευσαν και εν ονόματί του διέπραξαν βαριά εγκλήματα θρησκευτικούς πολέμους, ελέγχουν και εκμεταλλεύονται τα αμνοερίφιά τους, τους πιστούς. Είναι συνεταιράκια της πολιτικής μας ηγεσίας.

Οι πρώτοι εκμεταλλεύονται τους πιστούς και οι πολιτικοί τους οπαδούς μισαλλόδοξους γενίτσαρούς τους. Ουδέποτε κράτησαν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και υποσχέσεις στο εκλογικό σώμα. Πρέπει να σας πω, ότι μέχρι τώρα σττον καταιγισμό των αντιπαραθέσεων μεταξύ των προτάσεων σας και των ένοχων συστημικών εξαπεδώ, τάσσομαι υπέρ ημών.

Βασανίζομαι όμως από ένα ερώτημα: Αν σας αποδεχθούμε, σας στηρίξουμε και σας φέρουμε στην εξουσία, ως λαός, ανατρέποντας το απαράδεκτο καθεστώς της ρεμούλας, θα δικαιώσετε το εκλογικό σώμα και τη χώρα, ή θα συνεχίσετε να ολοκληρώσετε, σε άλλη κυβερνητική εκδοχή, τη λεηλασία της χώρας και του λαού της; Κατά τα άλλα πιστεύω στις καλές προθέσεις σας.

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Το ξεπέρασμα της φτιαχτής Κρίσης

Καλή μου φίλη Χριστίνα, το παρακάτω κείμενο το έγγραψα πολύ πριν γνωρίσω το Δημήτρη Καζάκη, του οποίου τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές θέσεις εκτιμώ και υπολήπτομαι. Χρήσιμα πατριωτικά μυαλά υπάρχουν και πολλές άλλες προσωπικότητες. Να ενωθούν και να συμπαραταχθούν και με ενεργές πατριωτικές δημοκρατικές δυνάμεις, όπως, πιστεύω ότι είναι και ο Σύριζα, ο οποίος πρωτοστάτησε στο παλλαϊκό κάλεσμα και πέτυχε το αναπάντεχο ποσοστό του 26,5 % του Εκλογικού Σώματος Αν γίνει αυτό το θαύμα, τότε μπορούμε να ελπίζουμε. Η γραπτή πρότασή μου σε ανύποπτο χρόνο είναι : "Οι 300 εθνοπατέρες απαξιώθηκαν, γιατί ποτέ δεν τήρησαν τις υποσχέσεις προόδου κι’ ευημερίας. Μας πήγαν από το κακό στο χειρότερο. Αντίθετα με στόχο τη βουλευτική έδρα και τις κομματικές τους επιδιώξεις, αγνόησαν κι απογοήτευσαν το λαό, οδηγώντας τον στη σημερινή αξεπέραστη κι απελπιστική Υπερχρέωση, με την οποία οι δανειστές, μας ζητούν την ομηρία και τον εθνικό πλούτο. Οι υποψηφιότητες θα είναι απεριόριστες και μάλιστα, χωρίς κανένα παράβολο, έλληνες πολίτες ηλικίας 25 και 60 ετών που έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Προτείνω να τους κατεβάσουμε σε 51 βουλευτές που θα εκλέγονται μ’ απλή αναλογική, συμπεριλαμβανομένων του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού. Ο πρώτος σε ψήφους θα γίνεται Πρόεδρος της Άμεσης Δημοκρατίας και ο δεύτερος σε ψήφους Πρωθυπουργός. Ο τρίτος πλειοψηφών θα γίνη ο πρώεδρος της βουλής και οι υπόλοιποι θα είναι υπουργοί σε 48 καιρεους παραγωγικούς και διοικητικούς τομείς. όλοι μαζί θα αποτελέσουν το Κυβερνητικό Συμβούλιο.

Να επιστρέψουμε στη δραχμή. Να καταργηθούν οι τραπεζίτες. Δεν χρειαζόμαστε τα χειρότερα των τρωκτικών. Τυπώνουμε και μοιράζουμε το χρήμα, μέσα από κρατικά καταστήματα, π. χ τις εφορίες. Πληρώνουμε συντάξεις, μισθούς και άλλες απαραίτητες λειτουργικές ανάγκες της πολιτείας.
Χορήγηση δανείων, για την ανάπτυξη, άτοκα. Κάθε χρόνο, θα επιστρέφουν το κεφάλαιο, θα αποδίδουν τους απαιτούμενους φόρους και θα ξαναδανείζονται. Οι επιχειρήσεις θα κάνουν ετήσιο απολογισμό, επιχειρησιακών δράσεων και θα πρέπει να προσεγγύζουν τους στόχους παραγωγικότητας και αποδοτικότητας των επιχειρήσεών τους. Αλλιώς η διοίκηση και διαχείριση του παραγωγικού τους φορέα θα παραχωρείται, σ’ άλλο ικανότερο φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

Να χωρισθεί η Ελλάδα σ’ επτά, ίσης έκτασης διοικητικά γεωγραφικά διαμερίσματα, όπως προτείνει ο κοινωνιολόγος πολιτευτής κ. Μιχάλης Χαραλαμπίδης, και οι επόμενοι επτά πλειοψηφήσαντες, μετά τον Πρωθυπουργό, να διορισθούν ως τοπικοί Κυβερνήτες των επτά αντίστοιχων περιφερειών. Μετά τους επτά κυβερνήτες, ν’ ανακηρυχθούν βουλευτές οι επόμενοι 49 πλειοψηφήσαντες. Οι επόμενοι είκοσι πέντε θ’ αποτελέσουν αναπληρωτές βουλευτών που θ’ ατυχήσουν και θα αντικατασταθούν.

Να επισημανθούν, να συλληφθούν και να καταδικασθούν, οι όποιοι υπεύθυνοι κλέφτες, επίορκοι κι’ ανεύθυνοι που Συμφόριασαν τον τόπο και το λαό μας πολιτικοί και κρατικοί λειτουργοί, από την μεταπολίτευση του 1974 κι’ εντεύθεν.

Οι συνομιλητές της ομάδας, ας προσθαφερέσουν προτάσεις άρθρων, δια την τροποποίηση του ισχύοντος Καταστατικού Χάρτη της Χώρας. Και μη ξεχάσετε τ' άρθρο 3 που στηρίζει την χριστιανική ορθοδοξία, ως επίσημε θρησκεία της "Ελλάδας των Ελλήνων Ορθ. Χριστιανών".

Οι εθνικές και δημοτικές εκλογές θα γίνονται συγχρόνως κάθε δεκαπενταετία. Οι βουλευτές κι’ οι τοπικοί άρχοντες θα είναι ανακλητοί που θ' αντικαθίστανται από τους αναπληρωμματικούς. Όποιος είναι ανίκανος και επιζήμιος να πάει σπίτι του".

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Συνήγοροι των άθλιων ο Θεός και η Ιερά Σύνοδος

Όλοι εσείς που λιθοβολήτε την Συγκυβέρνηση ΝΔ-(Πασόκ-Ελιά), ντροπή σας.
Πάτε κόντρα στις επιλογές της Ιερράς Συνόδου και του Ίδιου του Θεού. Αν ο Θεός δεν τους ήθελε, όπως και ο εκπρόσωπός Του στην Ελλάδα Αρχιεπίσκοπός μας, δεν θα τους καταξίωνε με τις υπουργικές και Πρωθυπουργικές καταπιστεύσεις ο Πρώτος και ο δεύτερος δεν θα τους όρκιζε. Επίσης δεν θα φώτιζε το (23+8)% του Ε.Σ, να τους δώσει την δυνατότητα να ολοκληρώσουν το Εθνικό Έργο "Σωτηρίας" Χώρας και του Λαού της. Λέω.... για συμμαζευτείτε... Επαναλαμβάνω: Για να τους ξυλώσουμε θέλει δουλειά πολλή.
Στείλτε ενυπόγραφες εξουσιοδοτήσεις ανατροπής των έξαπεδώ στον καινούργο "Παπαφλέσσα" Βάιο Μπλιούμη και έσεται Ήμαρ. Αντιπροσωπεύει με άπειρους συμμαχητές του το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο Ανατοπής που είναι κοινός στόχος
της συντριπτικής πλειοψηφίας του Εκλογικού Σώματος της χώρας. Νωμίζω, όμως , πως δεν θα ήταν άσχημη ιδέα στις επόμενες εκλογής να δώσουμε αυτοδυναμία στον Σύριζα. Θα βρυκολάκιαζε η μαύρη αντίδραση των καιροσκόπων, ντόπια και ξένη. Θα έβαζαν εννενήντα τα εκατό νερό στο κρασί τους

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Κεραυνοί κατά των υπαίτιων της ΚΡΙΣΗΣ Εκκλησίας και Χώρας

Οι ανησυχίες του ηγουμένου της Αγιορείτικης Μονής Εσφιγμένου, για τη θρησκευτική και πολιτική κρίση των ελλήνων.

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Είναι αριστεροί που επέστρεψαν στην ιδεολογική τους κοίτη.

Και επισημαίνω το παρακάτω: Ο Καστοριάδης καταγγέλει το λαό που στηρίζει τον καπιταλισμό. Σύμφωνοι. Αλλά ο λαός φοβάται και εκβιάζεται, γιατί δεν υπάρχζει συμπαγής αριστερά. Σκέφτεται από το "Ολότελα καλή και η Παναγιώταινα". Λάθος, αλλά δεν μπορεί να εμπιστευθεί μια κατακερματισμένη αριστερά. Το κκε αλάθητο άκαμπτο/ και δογματικό. Η Δημάρ στήριγμα της αντίδρασης. Αλαμάνος και Κουβέλης εγκατέλειψαν το νεαρό πρόεδρο του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, αντί να παραμείνουν στο οχυρό και να στηρίξουν τον Αλέξη, την νεολαία και το λαό. Εν πάσει περιπτώσει θα δούμε το πως θα μας φερθεί ο εκλεκτός του 26,52% του Εκλογικού Σώματος και οψόμεθα. Μην ψάχνουμε μοσχάρια κάτω από τα βάδια(ας αφήσουμε τις αιτιάσεις). Λάθος να περιφρονήσουμε το 27% περίπου των ψήφων του λαού. Και δεν είναι πασοκτσίδες αυτοί που προσχώρισαν στον Σύριζα. Είναι αριστεροί που επέστρεψαν στην ιδεολογική τους κοίτη. Είχαν πιστέψει στο ψευτοσοσιαλιστικό πασόκ, λόγω κατακερματισμένης αριστεράς.