Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Μην αγνοούμε τη ταξική διαπάλη

Μην αγνοούμε τη ταξική διαπάλη. Υπάρχουν αυτοί που μας κυβερνούν και ανήκουν στους ελάχιστους, στο ο,οο1 που ελέγχουν το 95% του γήινου πλούτου. Είναι πανίσχυροι, αρπαχτικοί που εφεύραν τους πασσάλους και οικειοποιήθηκαν τ' αγαθά της γής που ανήκουν σ' όλους τους λαούς. Είναι πανούργοι, αμετανόητοι, μας διαιρούν και βασιλεύουν. Ο μόνος τρόπος ανατροπής τους είναι να ενωθούμε και αντί να το κάνουμε, μας βάζζουν και τρωγόμαστε. Τί θα πεί δεξιός, αριστερός, πασόκος, νου-δου, ελιά και καρπουζιά. Υπάρχουμε δύο κατηγορίες συνανθρώπων. Οι καιροσκόποι-αρπάχτρες και οι φτωχοί. Οι γήινοι κι' επουράνιοι "Σωτήρες" και τα μανδρωμένα αμνοερίφια. Αυτοπροσδιοριστείτε.

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Αυτοέλεγχος και αυτογνωσία

Αυτοέλεγχος του ενεργειακού πεδίου και του σώματός μας: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/.../blog-post_1806...
thesecretrealtruth.blogspot.com
Eίναι μερικές αλήθειες που κάνουν την διαφορά.Είναι αλήθειες και μυστικά που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ας μην τους απογοητέψουμε

Το 27% του Εκλογικού Σώματος που ανταποκρίθηκε στο Ενωτικό κάλεσμα του Σύριζα των δημοκρατικών δυνάμεων της Ευρύτερης Αριστεράς, επέστρεψε από τους εγκλωβισμένους Αριστερούς που απογοητευμένοι από τη πολυδιάσπαση των εαμοελασίτικών δυνάμεων, κατέφυγαν στο ψευτοσοσιαλιστή Α. Παπανδρέου. Θυμίζω ότι το 85% του αγωνιστή λαού μας συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση κατά του άξονα και υπέρ των συμμάχων που τελικά μας πρόδωσαν. Η τρομοκρατία, η μαύρη προπαγάνδα της αντικομμουνιστικής Υστερίας και τα μοιραία λάθη της Εαμοαλασίτικης-ΔΣΕ ηγεσίας, εμείωσαν αυτό το ποσοστό. Αυτή την εξαθλίωση με την οποία δοκιμάζεται σήμερα ο λαός μας, έχει ταρακουνήσει και τους πιο φανατισμένους οπαδούς της ακροδεξιάς. Ήρθε η ώρα να φέρουμε στη ταξική του κοίτη, στο χώρο της Αριστεράς τον λαό μας και αυτό θα πρέπει να έχουμε στο νού μας, Έχουμε μεγάλα αποθέματα εν δυνάμει ψηφοφόρων που ζητούν το κοινωνικοπολιτικό καταφύγιο του Σύριζα. Ας κοιτάξουμε να μην τους απογοητέψουμε.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Η ανατροπή των φαύλων και η Τετραφάρμακος του Επίκουρου

Αυτοί που βάλλανε τους πρώτους πασσάλους και οικειοποιήθηκαν τ' αγαθά της γης, θα βάλλουν διόδια και στην αναπνοή και στο κλάσιμο ακόμα. Αυτοί οι ελάχιστοι κάνουν ό,τι τους συμφέρει. Εμείς οι πολλοί ευθυνόμαστε που δεν αντιδρούμε μ' αποτελεσματικούς τρόπους, όπως τους περιγράφει ο εισηγητής του θέματος και ο συνομιλητής Μιλτιάδης. Η βουλημία των αρπακτικών αυξάνει, όσο εμείς αδρανούμε. Μας έχουν μπήξει τη μισή λάμα στη καρωτίδα και μας φοβερίζουν ότι οι "άλλοι" θα μας αποτελειώσουν με την άλλη μισή λάμα. Και συμβιβαζόμαστε. Τους λέμε σφάξτε μας αγάδες μας, να αγιάσουμε. Τους υμνούμε, τους προσκυνούμε και τους δοξάζουμε. Με γειά μας με χαρά μας. Υπάρχει ελπίδα καμιά; Ναι. Είναι η συλλογική αφύπνιση, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση. Συνεχείς αγώνες με στόχο την ανατροπή. Η γη και τ' αγαθά της ανήκουν στους λαούς, στο Εκλογικό Σώμα. Ας απαλλαγούμε από τους γήινους θεούς.

Σας θυμίζω τη τετραφάρμακο του Επίκουρου: "Άφοβον οι θεοί, ανύποπτον ο θάνατος, τ' αγαθόν εύκτητον και το δεινόν ευκαρτέρητον". Επομένως, αγνοείστε τους γήινους θεούς, είναι θρασύδειλοι. Ο θάνατος είναι αναπόφευκτος. Άρα, όσο ζούμε, να διεκδικούμε τα γήινα δικαιώματά μας. Τα περεκέτια της γής δεν τα εκχωρούμε σε κανέναν. Το ευκαρτέρητο αναφέρεται στις θυσίες και τους αγώνες για την ανατροπή. Τα αγαθά υλικά και άυλα κατακτώνται δεν χαρίζονται. 

Η πραγματική ερμηνεία του τετραφάρμακου είναι: Οι δημιουργοί μας θεοί δεν θέλουν το κακό μας. Ο θάνατος έρχεται αναπάντοχα, όταν είναι απών δεν μας ενοχλεί και όταν έρχεται δεν τον αντιλαμβανόμαστε. Τα απαραίτητα της ζωής εύκολα τα αποκτούμε και τις όποιες ατυχίες μπορούμε εύκολα να τις υπομείνουμε.

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Η ώρα της Αριστεράς

Πρέπει να δοκιμάσουμε κυβέρνηση της Ευρύτερης Αριστεράς, με βάση τις ενωμένες δυνάμεις του Σύριζα. Το 1943-44 στις ελεύθερες ορεινές περιοχές, όπου ελέγχονταν από τους εαμοελασίτες και απουσίαζε εξόριστη η Κεντρική Εξουσία στο Κάιρο, ο λαός ενώθηκε, εξέλειπαν οι κλοπές, είχε ανέβη η λαϊκή αλληλεγγύη, λειτούργησαν σχολεία, ανέβηκαν θέατρα, υπήρχε αθρώα συμμετοχή στην εθελοντική προσωπική εργασία, καταπολεμήθηκαν τα σμήνη ακρίδων, λειτούργησαν επιτροπές που λύσανε όλα τα προβλήματα αντίστασης και επιβίωσης. Όλη εκείνη η μεγαλειώδης δημιουργική πατριωτική εποποιϊα διαστρεβλώθηκε από την οργανωμένη αντικομμουνιστική υστερία των αγγλοαμερικάνων και της ντόπιας αντιλαϊκής αντίδρασης. Οι ταγματασφαλίτες αμνηστεύθηκαν και κινηγήθηκαν οι αγωνιστές της εθνικής αντίστασης. Ήρθε λοιπόν η ώρα της αποκατάστασης της Ιστορικής Αλήθειας. Η ώρα της γνήσιας φιλολαϊκής Αριστεράς.