Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ανατροπή του τραπεζικού χρηματοπιστωτικού συστήματος

Φίλοι μου, μ' αυθαίρετους αφορισμούς δεν προάγεται ένας καλόπιστος διάλογος. Τα χρήματα που τυπώνει μια νόμιμη εκλεγμένη Κυβέρνηση, για την κάλυψη των συναλλακτικών αναγκών του λαού και της αγοράς, δεν έχουν καμιά σχέση με τα προτεινόμενα χαρτιά Κ4, της υπόθεσής σου.

Παρακαλώ μην υποτιμάμε την νοημοσύνη των συνομιλητών μας. Αντί η διαχείριση να γίνεται από τους τραπεζίτες, με τόκους, πανωτόκια κι' ανατοκισμούς και με διαφορετικά επιτόκια, αντιστρόφως ανάλογα με την οικονομική και κοινωνική προβολή του κάθε επιχειρηματία, το χρήμα διατίθεται χωρίς καμιά επιβάρυνση στην ελληνική αγορά, τα οποία επενδυόμενα παράγουν υπεραξίες.

Οι λήπτες αυτών των χρηματικών δυναμικών, ύστερα από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο κερδοφόρησαν, επιστρέφουν τμηματικά το χορηγηθέν σ' αυτούς κεφάλαιο, χωρίς καμιά επιβάρυνση, στα ταμεία του δημόσιου και ξανα δίδονται για επαναεπένδυση.

Από τα χρήματα που είναι καθαρή δημιουργία, από το πουθενά και μετά την κερδοφορία από μέρους των δανειστών, επιστρέφονται στα ταμεία του κράτους, από τ’ οποία πληρώνουμε τους δημόσιους υπάλληλους, τους συνταξιούχους και κάνουμε τις απαραίτητες εισαγωγές, όχι αλόγιστα, όπως εμφανίζεσαι στο υπόδειγμα των Κ4.

Με την αποζημίωση των αναγκαίων δημόσιων υπαλλήλων τους δίνεται η δυνατότητα να ζήσουν σ' ένα ανεκτό επίπεδο ζωής. Τι γινόταν με την κυκλοφορία χρήματος των πολιτειών του αρχαίου κόσμου και πριν εμφανιστούν οι τραπεζίτες;

Μη μου χαλάτε τον κόσμο με τη χρήση σοφιστικών αντιπαραθέσεων, έτσι για χαβαλέ ή ω ς όμηροι αυτών που διδαχθήκατε, στα σχολεία της άρχουσας τάξης, σκοπός των οποίων είναι η κατασκευή μουζίκων.

Εν πάσει περιπτώσει, προτείνετε εσείς συστήματα και δυνατότητες ανατροπής του τραπεζιτικού συστήματος. Έχετε τη δυνατότητα;

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ομαδική αφύπνιση κι' αντίσταση

Η παραπληροφόρηση, η παραπλάνηση, η διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας κι' η κακοποίηση των ηθικών κι' ανθρωπιστικών αξιών αποτελούν τα βρώμικα εργαλεία της μαύρης προπαγάνδας. Είναι αποτελέσματα της μισαλλοδοξίας, του άκρατου ρατσισμού, με στόχους σκοτεινούς την ποιμνιοποίηση, την κομματικοποίηση, για τον απόλυτο έλεγχο κι άγρια εκμετάλλευση ατόμων και λαών.

Χάρη έχεις δίκιο, τα παραπάνω εργαλεία πόλωσης κι' απάτης είναι ό, τι χειρότερο, για την ολόπλευρη ανάπτυξη της οικονομίας, της κοινωνικής αλληλοαποδοχής κι εναρμόνισης. Καλλιεργούν τον επικατάρατο διχασμό με τα γνωστά αποτελέσματα, ασυνεννοησίας κι' αλληλοαδελφοσφαγής.

Δυστυχώς, παρά την πρόοδο των επιστημών, της τεχνογνωσίας και της ηλεκτρονικής επανάστασης, στην άμεση επικοινωνία παγκοσμίως, ο κακός δαίμων των αμετανόητων καιροσκόπων, δεν επιτρέπουν την βελτίωση των όρων ζωής. Αντίθετα ελέγχοντας τα παραπάνω κοινωνικά αγαθά προκαλούν τις υπερχρεώσεις λαών και μ' αυτές τους υποτάσσουν πολύπλευρα.

Σ’ αυτό το αλλαλούμ της ολέθριας πόλωσης και της μονόπλευρης λιτότητας, σε βάρος του 99,98% των πληττόμενων, μια και μόνη θεραπεία υπάρχει. Κι’ αυτή είναι η ομαδική συνειδητή αντίσταση του μονίμως χειμαζόμενου λαού μας, ενάντια στα ολοφάνερα σχέδια παράνομης συσσώρευσης πλούτου των ντόπιων και διεθνών καιροσκόπων τοκογλύφων που δεν ξεπερνούν το 0,02% του πληθυσμού της γης.

Ν’ ανατραπεί λοιπόν αυτή η κοινωνική σαβούρα και το δικαίωμα της εκτύπωσης νομισμάτων και της διαχείρισης αυτών, να περάσει από τους τραπεζίτες που άρπαξαν το αποκλειστικό δικαίωμα να τοκίζουν το χρήμα, στις νόμιμες εκλεγμένες κυβερνήσεις, για να σωθούμε, μια και καλή, από την προκλητική τοκογλυφική αδηφαγία τους.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Διαστρευλώνεται η ιστορική αλήθεια.



George Omadeon, άδικα κουράζεσαι χάνεις τον καιρό σου. Τη δεξιά ματιά κάποιων φανατισμένων δεν μπορείς να την ξεπεράσεις. Ορισμένοι δεν ακούν, δεν βλέπουν πέρα από τις δικές τους κοσμοαντιλήψεις. Μεροληπτούν σκανδαλωδώς.


Σ' αυτό το νήμα, υπάρχουν διασταυρούμενα αντιαριστερά πυροβολεία. Παθαίνουν αλεργία σ' ό,τι θεωρούν αριστερό. Και γάτα αριστερών την πετροβολούν. Δεν παραδέχονται την αντικομμουνιστική υστερία που μετά την "δικαίωση" κι' άφεση αμαρτιών, υπέρ των ηττημένων υπόδικων ταγματασφαλιτών, για την χρησιμοποίησή τους ενάντια των εαμοελασιτών, ότι άρχισε μια σκληρή και ανήθικη κατασυκοφάντηση κι' εξόντωση της αριστεράς και κάθε μη δεξιού.


Σας θυμίζω την επιχείρηση «Κατίν» που οργανώθηκε το 44 από τον Τσόρτσιλ, για να εγκαταλείψει το εργατικό κόμμα την συμπάθεια των συμμάχων τους ελασιτών που εμπόδιζαν τα σχέδια εξόντωσης τους.


Σ ' εκπρόσωπο λόρδο γερουσιαστή του εργατικού κόμματος που μετέβη στην Αθήνα, να δει από κοντά τ' «αποτρόπαια εγκλήματα» των ελασιτών. Οργανώθηκε ένα θέατρο κατασυκοφάντησης μ' επιτυχία.


Κάποιοι φίλοι συνομιλητές μας μας, δεν θέλουν να μάθουν την αντικειμενική κι' αμερόληπτη ιστορική αλήθεια. Αυτή η αρρωστημένη φανατική και μισαλλόδοξη κατάρα μας πιέζει ασφυκτικά σε νεώτερες εμφυλιοπολεμικές αιματερές συγκρούσεις. Στη διαπλοκή και την κατασκευή γεγονότων είναι μαέστροι αρχιτέκτονες οι υπ’ αίτιοι των εθνικών μας συμφορών. Αναδεικνύονται και εθνοσωτήρες και καταφέρνουν να μείνουν στο απυρόβλητο της ατιμωρησίας. Γνωστή υπόθεση. Ποιος μπορεί να την αγνοήσει.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Οι τρεις κατηγορίες συμπεριφορών τ' ανθρώπου



Οι άνθρωποι παρουσιάζουν τρεις κατηγορίες συμπεριφοράς, έναντι των συνανθρώπων τους.


1.       Είναι εκείνοι που έχουν ενστικτώδη αρπακτικότητα, σε κακολογούν, σε πληγώνουν ηθικά, σε προδίδουν, σε κλέβουν και σ’ εκμεταλλεύονται και ως εργαζόμενο και ως γεωργό-κτηνοτρόφο, αγοράζοντας τα προϊόντα τους σε τιμές σχεδόν κόστους και ως καταναλωτή με τις ξέφρενες τιμές, αλλά και την άγρια φορολογία, άμεση κι’ έμμεση και κάθε φορά που τους δίδεται η ευκαιρία. Δεν  σου δίνουν ούτε νερό.  Έχουν ενστικτώδη αρπακτική πνευματικότητα.


2.       Είναι εκείνοι που δεν σ' αδικούν, δεν είναι αρπακτικοί, αλλ' ούτε επιτρέπουν να τους αδικήσουν. Έχουν κοινωνική πνευματικότητα.



3.       Τέλος είναι οι άνθρωποι που δεν νοιάζονται για τους εαυτούς τους, μοιράζονται τα πάντα και δεν απαιτούν τίποτ' από τους άλλους. Θυσιάζονται για τους συνανθρώπους τους, χωρίς καμιά προσδοκία ανταπόδοσης.


Οπωσδήποτε η κάθε προηγούμενη γενιά έχει την ευθύνη για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα και του ήθους των απογόνων της. Οι γονείς, η πολιτεία και η θρησκευτική ηγεσία, σ' όλες τις βαθμίδες των διαχειριστών εξουσίας συνευθύνονται για τη κοινωνική και πνευματική αγωγή της εκάστοτε νέας γενιάς.


Έχοντας δε, υπ' όψη ότι οι άνθρωποι είναι Κοινωνικά Όντα, για την αρμονική συμβίωσή τους χρειάζονται κανόνες ίσων δικαιωμάτων κι' υποχρεώσεων, ισονομίας και ισοπολιτείας. Το θέμα είναι ότι οι κανόνες αυτοί δεν εφαρμόζονται από τους διαχειριστές εξουσίας και τα γενιτσαράκια τους.

Αλλά την ευθύνη της κακοδαιμονίας του ανθρώπινου γένους έχουν αυτοί που ανήκουν στη πρώτη κατηγορία. Νοιάζονται για τον εαυτούλη τους, συσσωρεύουν πλούτη, είναι αμετανόητοι κι’ αχόρταγοι.


 Είναι παντοδύναμοι μας διχάζουν και βασιλεύουν. Η μόνη λύση ν’ απαλλαγούμε απ’ αυτούς είναι η αφύπνιση κι’ η παλλαϊκή  αντίδραση ανατροπής τους, από τις κακοποιημένες στρατιές των μόνιμων θυμάτων τους.  

Το στομάχι των επαναστατικών κινημάτων

Το στομάχι των λαϊκών επαναστατικών κινημάτων αλέθει τα πάντα. Κρατά τα χρήσιμα και αποβάλλει τ' άχρηστα. Αυτό το απόφθεγμα μου το αποκάλυψε ο παλαίμαχος αριστερός συνδικαλιστικό στέλεχος και πρόεδρος των υδραυλικών Θεσσαλονίκης, σύντροφος Στέργιος Ράμτσιος στην περίοδο του ένα, ένα τέσσερα.

Ο Μίμης Ανδρουλάκης προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ, γιατί πίστεψε, ότι μέσα από αυτό θα μπορούσε να ριζώσει ο Σοσιαλισμός. Πίστεψαν, τότε αρκετά στελέχη της αριστεράς κάτι τέτοιο, όπως ο Πίστης κι' εκατοντάδες χιλιάδες αριστερών, από το εκλογικό σώμα, παγιδεύτηκαν, για δεκαετίες, πιστεύοντας στο σοσιαλιστικό μετασχηματισμό του Ανδρέα.

Τη προσχώρηση αριστερών δυνάμεων στο ΠΑΣΟΚ ώθησαν ο διχαστικός κατακερματισμός κι' η αδυναμία του ΚΚΕ, με τ' άλλα αριστερά κόμματα, να φέρουν την ποθητή άνοιξη, και να δικαιώσουν τον αγωνιστή λαό μας.

Βεβαίως απογοητεύθηκαν όλοι σχεδόν οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ και πιο πολύ οι εαμογενείς λαϊκές δυνάμεις, γιατί αποκαλύφτηκε ότι ήταν ένα αστικό κόμμα, πιο συντηρητικό και από τη παραδοσιακή δεξιά. Αποτέλεσμα αυτής της αποκάλυψης έφερε το ελπιδοφόρο 27% του Σύριζα που αποδεικνύει την αφύπνιση των ψηφοφόρων και την κομματική μετακίνησή τους. Ας τους δικαιώσουμε αυτή τη φορά.

Γιατί τελικά, ήρθε η ώρα της Αριστεράς. Έχουν θέση οι πάντες, ακόμα και οι μετανοημένοι καβαλάρηδες, όπως ο Μίμης. Έχει αντίρρηση κανείς;

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πολλή μαυρίλα πλάκωσε



Πολύ μαυρίλα πλάκωσε. Τυφλός κι' ακατάσχετος ρατσισμός. Είναι σχεδιασμένος από ανατροπείς στραγκαλιστές των λαϊκών κατακτήσεων. Οι Χρυσαυγίτες είναι εργαλεία οργανωμένα, εκπαιδευμένα και επιλεγμένα από το Διεθνές Φασιστικό Διευθυντήριο.


Στόχος κεντρικός είναι η πρόκληση αιματηρών εμφυλιοπολεμικών συγκρούσεων με τους αγανακτισμένους εξαθλιωμένους δημοκρατικούς συμπολίτες μας. Αυτή η πόλωση θα προκαλέσει την προπαρασκευασμένη επέμβαση των δυνάμεων καταστολής και των  στρατοκρατόρων "εθνοσωτρήρων", για να μας ξανά βάλλουν μακροχρόνια σε νέες γύψο-αλυσοδέσεις.


Μακάρι να διαψευσθούμε. Χρειαζόμαστε αποφασιστική ετοιμότητα πάλλης κι' επαγρύπνησης. Είναι ανυποχώρητοι κι αμετανόητοι οι βρυκόλακες του εύκολου πλουτισμού.


Προσέξτε οι υπερχρεώσεις αποτελούν αφορμές για εξαθλίωση κι εξαναγκασμό του λαού σε βίαιες κι ανεξέλεγκτες εξεγέρσεις, οι οποίες  και θα εξουδετερωθούν, θα τις πνίξουν στο αίμα. Τίποτε δεν αφήνουν στην τύχη, οι κάθε φορά "ακραιφνείς εθνικόφρονες" της πολιτικό θρησκευτικής συμμαχίας του υπερδόγματος των «Ελλάς Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών».


Οι πάντα αδρανείς και διχασμένες δυνάμεις της Αριστεράς και των άλλων δημοκρατικών δυνάμεων, θα ξαναχρεωθούν τις συμφορές και την ήττα, με διώξεις, κακοποιήσεις, εξορίες κι' ομαδικές εκτελέσεις, από έκτακτα στρατοδικεία. Η ιστορία των "εθνοκαθάρσεων" επαναλαμβάνεται.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Το 27% θα 'νέβη σε ποσοστό αυτοδυναμίας



Δημήτρη, Σας δώσαμε το 27%, γιατί σαλπίσατε την Ενότητα της Αριστεράς. Συνεχίστε να πολεμάτε τον διχασμό. Είναι η αιτία του καταραμένου κι' ολέθριου κατακερματισμού των αγωνιστικών δυνάμεων ετούτης της πολύπαθης χώρας μας.


Ας κληθεί σε σύμπραξη ο Αλαμάνος με το στελεχικό δυναμικό της Ανταρσύας, ως μία ξεχωριστή συνιστώσα του Σύριζα. Η ιστορική ανάγκη της αντιμνημονιακής πάλλης του αγωνιζόμενου λαού μας, θα ανεβάσει το 27% σε ποσοστό αυτοδυναμίας.


Ολοκληρώστε λοιπόν ένα πρόγραμμα αποτελεσματικής διαχείρισης της εξουσίας. Πείσατε το εκλογικό σώμα, ότι θα μπορέσετε να θέσετε ένα οριστικό τέρμα του απυρόβλητου της ατιμωρησίας της πολιτικής διαφθοράς και της φαυλότητας και ότι θα πατάξετε την φοροδιαφυγή και θα πάρετε πίσω τα κλεμμένα. 

Και κάτι πολύ βασικό για την συντριπτική νίκη. Αναλύστε πως θα ξεπεράσετε την κρίση της υπερχρέωσης και τις βαριές συνέπειές της.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

"Εθνοσωτήρες" πάντα υπάρχουν....

Τα σταγονίδια της έσχατης μισαλλοδοξίας έγιναν ρυάκια. Αλοίμονο στη νεολαία και τη χώρα, αν γίνουν ποτάμια. Το κακό είναι ότι ο δικομματισμός προκάλεσε πληγές που δεν θα τις επέτρεπαν ούτε οι χρυσαυγίτες. Για να προλάβουμε τ' αναπόφευκτα, πρέπει, το ταχύτερο, ν ' άρουμε το απυρόβλητο της ατιμωρησίας των φαύλων πολιτικών και των ημετέρων κουμπάρων τους. Συνευθύνονται, όλα τα υπόλοιπα κόμματα για σιωπή, ανοχή και μη δυναμική αντπαράθεση. Εθνοσωτήρες πάντα θα βρεθούν, για να "σώσουν" το λαό, όταν η πολιτική εξουσία εκτρέπεται και μειώνει το κύρος της γνήσιας Δημοκρατίας.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Αποκλειστικό δικαίωμα έκδοσης και διαχείρισης νομισμάτων έχουν μόνον οι νόμιμα εκλεγμένες Κυβερνήσεις και όχι οι ιδιώτες Τραπεζίτες.

Καλοί μου φίλοι, αφήστε τα ανύπαρκτα μουστάκια μου και προσέχετε τη δική σας πλούσια κόμη. μην καψαλισθεί. Η συντηρητική σας προοπτική σας εξαναγκάζει να βλέπετε, μεν το τυρί, όμως ν' αγνοείτε παντελώς τις δεσμεύσεις-παγίδες, όπως την εθνική μας κυριαρχία και το γενικό ξεπούλημα που συνοδεύουν τα μνημόνια εθνικής και οικονομικής «σωτηρίας» κι’ όχι υποταγής.

Έστω και το 2,5% είναι αμελητέο, όταν η Γερμανία πληρώνει μόλις μισό τοις εκατό; Το 6% της Ισπανίας και βέβαια είναι απαράδεκτο. Αυτή την ανατροπή της ίσης μεταχείρισης καταγγέλλω κι' εγώ.

Καλοί μου συνομιλητές, για τις μαϊμού συντάξεις, ευθύνονται τα γεράκια της διαφθοράς και της πελατειακής πολιτικής κλίκας. Αυτοί μοίραζαν και διασπάθιζαν τα δανεισμένα, πέρα από τα έσοδα του κράτους. Πρέπει ν' απολογηθούν οι ίδιοι οι κακοδιαχειριστ
ές, γι' αυτή την εκτροπή.

Κάποιοι συνομιλητές, δεν απαντάτε, στη καταγγελία μου, πως ο μοναδικός διαχειριστής κι' εκτυπωτής-εκδότης και νομεύς χρήματος είναι η διατραπεζιτική διεθνής συμμορία και όχι οι νόμιμες κυβερνήσεις;

Πως ανέχεσθε αυτό το αποκλειστικό προνόμιο που απέσπασαν οι τραπεζίτες και μάλιστα με δόλο και την ανοχή και στήριξη των παράσπονδων πολιτικών που και σήμερα ακόμη, συνεργούν στο μέγα σκάνδαλο των υπερχρεώσεων, μ' όλες τις γνωστές συνέπειες που οδηγούν την ανθρωπότητα στον μεσαιωνικό σκοταδισμό;

Περιγράφετε, με τα μελανότερα κουσούρια τον λαό που είναι και τα μόνιμα θύματα καταπίεσης κι’ εκμετάλλευσης, και ούτε μια ντουφεκιά, ενάντια στους πραγματικούς υπαίτιους που υπεραμύνεστε. Όλα τα στρογγυλεύετε, υπέρ των «άμεμπτων ανθρωπιστών», αυτών που ευθύνονται για κάθε συμφορά στον πλανήτη μας. Αυτό δεν το καταλαβαίνω, μου το εξηγείτε παρακαλώ;

Δυστυχώς επιβεβαιώνετε τον συγγραφέα και κορυφαίο τραπεζίτη Εμράι Σέλντον του βιβλίου "Δισεκατομμύρια κέρδη για τους τραπεζίτες και χρέη για τους λαούς". Διατείνεται ότι:

"Οι τραπεζίτες, οι συνειδητοί υποστηρικτές τους και οι πεπλανημένοι, κατορθώνουν να βγάζουν τρελούς και ψεύτες, όσους τολμούν να καταλλέλνουν τις αφθαιρεσίες και την άγρια εκμετάλλευση των λαών από το Διεθνές τραπεζικό κατεστημένο που μονοπωλεί την έκδοση και διαχείριση του Διενούς οικονομικού Δυναμικού. Ένα δικαίωμα που μόνον οι νόμιμες εκλεγμένες κυβερνήσεις μπορούν να έχουν".

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Η Ελλάδα στην θαλπωρή της Ε. Ένωσης....

Η Ελλαδούλα μας μπήκε στην ΕΚ, για την ασφάλεια και προστασία, σ' ένα συνασπισμό πολλών κρατών-μελών. Που υποτίθεται ότι προστατεύονται από ξένους και ντόπιους καιροσκόπους κακοεπιβουλείς.

Αντί προστασίας, όμως, όπως απεδείχθη, με τα γεγονότα των υπερχρεώσεων, με στόχο και πρωταγωνιστή του Ευρωπαϊκού Βορρά, οδηγηθήκαμε στην υποταγή και την εθνική υποτέλεια των λαών - μελών του υποανάπτυκτου Νότου.

Με μανδύα την Ευρωπαϊκή Ένωση, η επικεφαλής των ευρωπαίων τοκογλύφων κ. Μέρκελ, έρχεται σήμερα στην κατεχόμενη χώρα μας, να στηρίξει τα ντόπια τσιράκια της που με κάθε τρόπο πάνε να μας επιβάλλουν τα δεσμά της κακόβουλης επικυριαρχίας των νέων αφεντικών μας, ξεπουλώντας, με την εθνική μας κυριαρχία και τον εθνικό μας πλούτο κάθε μορφής(Ηλιοφάνεια, ορυκτό πλούτο, τουριστική φυσική υποδομή κλπ). Δυστυχώς οι οπαδοί της τριμελούς κυβέρνησης του κ Σαμαρά, κατά σύστασή του, θα την υποδεχτούν, ως σωτήρα κι ευεργέτιδα της χώρας.

Τέτοια δουλοπρέπεια πρωτοφανή!!! Ενώ εξαπατηθήκαμε, άπειρες φορές, από τους δύο μονομάχους που μας ξελόγιασαν και μας μπαγλάρωσαν, ως μοναδική δήθεν λύση την κομματική τους αυτοδυναμία, εξακολουθούμε να τους εμπιστευόμαστε και τους κρατάμε στην εξουσία.

Περιμένουμε να μας σώσουν, αυτοί που μας έθαψαν ζωντανούς. Άιντε κατακαημένη Ελλαδίτσα μας, τι σού 'μελλε να πάθεις; Πότε θα μάθεις να μην βασίζεσαι σε ξένους, για την απελευθέρωσή σου, παρά μονάχα σ' εσένα, αλλιώς δεν την αξίζεις, όπως λέει κι' ο Νίκος Καζαντζάκης: "Την λευτεριά, αν καρτερείς, σε ξένους μην ελπίζεις, πάρτηνε μόνος, αν μπορείς, αλλιώς δεν την αξίζεις".