Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Διαχρονικές Αλήθειες

Το παρακάτω κείμενο αποτελεί απόσπασμα ειδικού άρθρου με τίτλο «Οι φάσεις στις χριστιανικές απάτες». Κοιτάξτε ΕΔΩ

«Οι Χριστιανοί είναι ένοχοι της διάπραξης ηθικού εγκλήματος σχετικά με την ιδιοποίηση των ιερών γραφών άλλων ανθρώπων προκειμένου να επικυρωθεί η ύπαρξη του θείου ήρωά τους. Πλαστογράφησαν και κατασκεύασαν ολόκληρη τη λογοτεχνία της εκκλησίας προκειμένου να αποτελέσει την ιστορική βάση για την πίστη τους. Έχουν αλλοιώσει τα μυαλά αμέτρητων ανθρώπων κατά τη διάρκεια των αιώνων.

Ο Χριστιανισμός έφτιαξε τον Ιησού μέσω της ευσεβούς λογοτεχνίας του και όχι ο Ιησούς τον Χριστιανισμό! Θρησκευτικές γραφές και κηρύγματα, μας έχουν καταστήσει ελάχιστα ειλικρινείς ώστε να πούμε την αλήθεια. Καμία αυθεντική λογοτεχνία δεν αναφέρει τον Ιησού μέχρι έναν αιώνα μετά από το θάνατό του. Ο ιστορικός Ιησούς πέθανε στο σκοτάδι και επέστρεψε σε ένα σκοτεινότερο σκοτάδι από αυτό που προέκυψε επειδή είναι ένα ψέμα.

Ο Ιησούς βεβαίωσε ότι το τέλος του κόσμου ήταν επικείμενο και προειδοποίησε τους αποστόλους του να προετοιμαστούν. Κατόπιν τους είπε ότι θα οικοδομήσει μια εκκλησία η οποία θα κηρύξει το μήνυμά του! Εάν το τέλος του κόσμου ερχόταν, γιατί θα έπρεπε να πει στους φίλους του να οικοδομήσουν μια εκκλησία; Οι περισσότεροι από τους άμεσους οπαδούς του επέστρεψαν στον Ιουδαϊσμό όταν δεν συνέβη. Υπάρχει εντυπωσιακή αντιφατικότητα στη Καινή Διαθήκη!»

2. Οικογενειακός οικονομικός και πολιτικός προσανατολισμός

Θυμίζω, ότι η οικογενειακή "Αγία Τριάς", Παππού, Υιού κι' Εγγονού(Γεώργιος, Ανδρέας και Γ. Α. Παπανδρέου), επιλεγέντες από το Διεθνές Διευθυντήριο ως Πρωθυπουργοί, σε διαφορετικές κρίσιμες περιόδους, για τον μοναρχικό κι' αστικό καπιταλισμό, ο πρώτος άνοιξε στον Τσόρτσιλ τις θύρες του Εμφύλιου, ο Ανδρέας με τον γιαλαντζή Σοσιαλισμό του, έσωσε τη δεξιά μαντρώνοντας τις δημοκρατικές εαμογενείς αριστερές δυνάμεις, και ο εγγονός με τη φτιαχτή κρίση των υπερχρεώσεων επιμένει, να εξασφαλίσει τους καιροσκόπους δανειστές, εκχωρώντας σ' αυτούς "γήν και ύδωρ", με την υποστήριξη των επίδοξων και αμετανόητων αξιωματούχων συνενόχων του, του ΠΑΣΟΚ. Γι' αυτούς ο πατριωτισμός αποτελεί «μίασμα» των αντεθνικών επιδιώξεων του ατομικιστικού τους οικονομικού, πολιτικού, κοινωνικού και πολιτιστικού προσανατολισμού.

3. Οι έντιμοι εργαζόμενοι και οι βολεμένοι

Βρε καλό μου κορίτσι, Μαριγούλα, γιατί τόση κατακραυγή, υπέρ των απολυομένων εργαζομένων στο κρατικό κανάλι της ΕΡΤ 1 και τ' άλλα εννέα της Κρατικής Ραδιοφωνίας;

Αφού γνωρίζεις ότι προσελήφθησαν από τους ρουσφετολόγους πολιτικούς, ως αργόσχολοι ψηφοφόροι που εργάζονταν, όχι για το λαό, αλλά για την διαιώνιση του αντιλαϊκού αμαρτωλού συστήματος. Δεν παρήγαν πλούτο, ροκάνιζαν τα δανεικά, εξ αιτίας των οποίων αντιμετωπίζουμε την κρίση της υπερχρέωσης και την εκχώρηση των εθνικών, κυριαρχικών δικαιωμάτων και του εθνικού μας, όλων των μορφών, πλούτου. Αποτελούν ζωντανό και ατράνταχτο άλλοθι στη στήριξη του ισχυρισμού του Πάγκαλου να λέει μαζί τα φάγαμε.
Αλήθεια νοιάστηκαν ποτέ οι κρατικοδίαιτοι, πόσο πωλούνται τα προϊόντα της πρωτογενούς παραγωγής των αγροτοκτηνοτρόφων και πόσο πληρώνονται οι καταπιεσμένοι εργαζόμενοι;

Νοιάστηκαν, για την ασυδοσία των καιροσκόπων, για τις ασύστολες κλοπές των δημοσίων εσόδων και αυτών των ανεξέλεγκτων δανείων, για την διπλή καταλήστευση των εργαζομένων καταναλωτών;

Το φαινόμενο των βολεμένων αποτελεί αιματερή εθνική οικονομική πληγή. Ο κάθ’ εργαζόμενος είναι υποχρεωμένος να παράγει πλούτο που θα υπερκαλύπτει το κόστος αμοιβής του και τα συνολικά έξοδα παραγωγής, της επιχείρησης στην οποία εργάζεται.

Να φροντίζει ακόμη ο εργοδότης του, να μην τον αδικεί. Να πληρώνει τους ανάλογους φόρους και να μην καταθέτει τα παράνομα κέρδη του στις τράπεζες του εξωτερικού.

Αυτό το μοντέλο εργαζόμενου το επιδοκιμάζω. Τον βολεμένο και μάλιστα αυτόν που ανέχεται, τη ρεμούλα και τις αυθαιρεσίες των προϊσταμένων-εργοδοτών του, τον οικτίρω.

4. Πώς θ’ ανατραπούν τα πολιτικά και θρησκευτικά αρπακτικά

Θα σωθεί ο λαός μας από την θρησκευτική και πολιτική ομηρία που μας ταλανίζει, μόνιμα, σ' επίπεδο εθνικής τραγωδίας, μ' ένα πολεμικό θούριο που θα τραγουδούμε, όλοι μαζί, με συνοπτικό περιεχόμενο: "Φθάνει πια βρωμερά τσιμπούρια δεν σας ανεχόμαστε πια !".

Κι' αυτό το μήνυμα, να τ' εφαρμόσουμε, μ' ομαδικές αποχές και απείθαρχες ανατροπές, στην συνέχιση της εξουσιαστικής τους δραστηριότητας, όπως έπραξαν οι ινδοί με τον πολιτικοκοινωνικό φιλόσοφο Κάντυ τους, στην συνέχιση της βρετανικής αποικιακής πολιτικής.

Να προκαλέσουμε την ανατροπή της δικομματικής πολιτικής που εκφράζουν τον άκρατο καπιταλισμό. Και να αλλάξουμε τα πράγματα, όπως έκαναν οι Ισλανδοί π' ανέτρεψαν την δωσίλογη κυβέρνησή τους, μ' αποκλεισμό του κοινοβουλίου, έκαναν δημοψήφισμα, εξέλεξαν επιτροπή επεξεργασίας και αναθεώρησης νέου φιλολαϊκού Συντάγματος, έστειλαν τους υπαίτιους της κρίσης και των ληστών στην δικαιοσύνη, εθνικοποίησαν τις τράπεζες και αρνήθηκαν να πληρώσουν τα ξέφρενα δανεικά.

Αλλιώς οι σάτυροι θα συνεχίσουν να μας πιάνουν τα οπίσθια, να μας ατιμάζουν. Είναι αμετανόητοι και ανελεείς!.

5. Ο Θεός της Δημιουργίας και οι θεοί των θρησκευτικών αιρέσεων

Γιάννη Σώτε, άλλη Οντότητα ο Θεός Δημιουργός του Σύμπαντος και άλλες οντότητες οι θεοί των θρησκευτικών αιρέσεων. Τους δεύτερους τους έπλασαν οι θρησκευτικοί ηγέτες, καθ' εικόνα και ομοίωσή τους, μην τους εμπιστεύεσαι. Τους εκπροσωπούν αυτοί που θέλουν να ελέγξουν και να εκμεταλλευτούν τα ποίμνιά τους.

Ο Θεός της Δημιουργίας έφτιαξε τους δικούς του Νόμους που κατευθύνουν την συμπαντική λειτουργία και τα φυσικοχημικά φαινόμενα. Δεν ανακατεύεται με τις μορφές ζωών που φιλοξενούνται στην Δημιουργία Του. Για να τον γνωρίσουμε πρέπει να μελετήσουμε τη δημιουργία και την λειτουργία της.

Αν θέλεις ν' αλλάξεις τη μοίρα σου αγωνίσου συλλογικά, με την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών σου που δεινοπαθούν από τους αμετανόητους ποιμένες κι' αρπαχτικούς πολιτικούς. Ψάξε και θα με δικαιώσεις.

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Επίκουρος: ο φιλόσοφος της ηδονής

Με τον τίτλο αυτό, ο διπλωματικός εκπρόσωπος τύπου Στ. Φραγκόπουλος , σε πολλές πρεσβείες μας στο εξωτερικό, παρουσιάζει τον πανίσχυρο φάρο του φιλόσοφου Επίκουρου, με τον οποίο διαλύει τα θρησκευτικά και πολιτικά σκοτάδια ελέγχου και εκμετάλλευσης των λαών, της δικής του εποχής και της σύγχρονης.

Πατήστ’ εδώ: http://sciencearchives.wordpress.com/2009/12/30/%CE%AF-%CF%8C-%CE%AE/

sfrang: Συνωμοσίες σε παγκόσμια κλίμακα

sfrang: Συνωμοσίες σε παγκόσμια κλίμακα. Πιστή Φωτρογράφιση του φαινόμενου της Παγκόσμιας Συνωνομοσιολογίας, για τον απόλυτο ελέγχο και την στυγνή εκμετάλλευδη των λαών. Θερμά συγχαρητήρια